gdzie o to pytać? rozumiem, że nie w tym miejscu?Mam jeszcze pytanie, może tez pomożecie, auto z Niemieckiego rynku i ograniczone na 4,6kW - znacie kogoś Poznań lub okolice kto to odblokuje na 7,2kW?
gdzie o to pytać? rozumiem, że nie w tym miejscu?Mam jeszcze pytanie, może tez pomożecie, auto z Niemieckiego rynku i ograniczone na 4,6kW - znacie kogoś Poznań lub okolice kto to odblokuje na 7,2kW?
dzięki, będę sprawdzał16A może wymagać czarów w stylu specjalne gniazdko z magnesem (można oszukać przykładając magnes do wtyczki). To jest raczej normalne, bo zwykłe gniazdka słabo znoszą długotrwałe obciążenie 16A.
Znam w Warszawie.Mam jeszcze pytanie, może tez pomożecie, auto z Niemieckiego rynku i ograniczone na 4,6kW - znacie kogoś Poznań lub okolice kto to odblokuje na 7,2kW?
dzięki sprawdzę, ale strona ich nie działa, ostatni wpis na fb 21.12.21, czyżby już ich nie było?Znam w Warszawie.
W Poznaniu spytaj u:
A jak oni nie beda pewni, to niech zadzwonia do Mikemasa z Warszawy. Wytlumaczy. Ja u siebie zmienilem.
Sa na pewno, zadzwon na numer i spytaj.dzięki sprawdzę, ale strona ich nie działa, ostatni wpis na fb 21.12.21, czyżby już ich nie było?
Nie pytaj - gość nie kuma elektryków.W Poznaniu spytaj u:
Zadzwon i spytaj 😀a serwis smart na Ptasiej?
To jest ASO Mercdesa/Smarta, nie dodadzą Ci raczej funkcji, za którą nie zapłaciłeś.a serwis smart na Ptasiej?