vwir
Pionier e-mobilności
?! Każde gniazdko w moim domu jest na zabezpieczeniu 16A.zabezpieczenie 16A to jest w warsztacie
?! Każde gniazdko w moim domu jest na zabezpieczeniu 16A.zabezpieczenie 16A to jest w warsztacie
w domu nie wiem, ale warsztat to budynek obok i w nim tak, wszystkie na 16A?! Każde gniazdko w moim domu jest na zabezpieczeniu 16A.
A dobra, myślałem, że kwestionujesz zabezpieczenie 16A w gniazdkach. Czasami warto używać interpunkcji, to sporo zmieniaw domu nie wiem, ale warsztat to budynek obok i w nim tak, wszystkie na 16A
czyli jak wszystkie w danym budynku mam na 16A to nie powinno być ładowanie 6A 1kW?A dobra, myślałem, że kwestionujesz zabezpieczenie 16A w gniazdkach. Czasami warto używać interpunkcji, to sporo zmienia![]()
Powinieneś mieć 10-12A czyli 2kW albo i trochę ponad.czyli jak wszystkie w danym budynku mam na 16A to nie powinno być ładowanie 6A 1kW?
Powinno lecieć nawet i 16A. Generalnie evse nie wie jakie masz zabezpieczenie i jeśli instalacja na to pozwala (kable nie za cienkie i wystarczająco wysokie napięcie) to powinno działać tyle, ile ustawiłeś. Przy czym ja bym raczej ustawiał przed wpięciem wtyczki do auta, bo nie każde evse potrafi zmienić moc gdy jest już podpięte do samochodu.czyli jak wszystkie w danym budynku mam na 16A to nie powinno być ładowanie 6A 1kW?
przed włożeniem działa, można wybrać max 12A, 16A świeci na czerwono, auto ładuje się szybciej z domowego, dzięki za pomoc.Powinno lecieć nawet i 16A. Generalnie evse nie wie jakie masz zabezpieczenie i jeśli instalacja na to pozwala (kable nie za cienkie i wystarczająco wysokie napięcie) to powinno działać tyle, ile ustawiłeś. Przy czym ja bym raczej ustawiał przed wpięciem wtyczki do auta, bo nie każde evse potrafi zmienić moc gdy jest już podpięte do samochodu.