Skoda Elroq - ZAKUP GRUPOWY z dobrym rabatem w Polsce - sprzedaż rozpoczęta!

varhast

Nowy na Forum
To ja nie wiem o co chodzi, 48msc, wartość 180k, 30k netto wpłaty, 15.000km limit, rata prawie 2.200, trochę dużo mi się wydaje.
No trochę dużo. Ja biorę co prawda dużo tańsza wersję ale auto jest moje a rata wychodzi trochę ponad 2300. Zwiększenie władcy początkowego o te 5 koła netto i zmniejszenie limitu do 10k na pewno zmniejszy ratę ale chyba nie aż o tyle

giancardi

Zadomawiam się
No tak ale ile masz wkładu? 1600 jakoś bym przełknął ale 2.200 to jest sporo. Zwłaszcza, że lepiej wyposażony i większy Ioniq wychodzi 1800.
Zresztą, wszędzie o dotacji 40k a mi jakoś > 18k nie wychodzi. :(

tlisek

Tomek
No tak ale ile masz wkładu? 1600 jakoś bym przełknął ale 2.200 to jest sporo. Zwłaszcza, że lepiej wyposażony i większy Ioniq wychodzi 1800.
Zresztą, wszędzie o dotacji 40k a mi jakoś > 18k nie wychodzi. :(
W leasingu / najmie jest 30k na dzień dobry, bez żadnych kryteriów dochodowych. 18k jest tylko przy zakupie za gotówkę

breczus

Zadomawiam się
Przy zakupie prywatnie jesli masz wspolnosc majatkowa z zona to jesli na pit za zeszly rok nie przekroczyliscie 270tys to lapiesz sie na premie za niski dochód czyli lacznie 30tys dofinansowania tez.

giancardi

Zadomawiam się
Ja to wiem, ale te limity są tak zabawne jak drugi próg PIT. Czyli stara prawda się sprawdza, najlepiej być zarejestrowanym w PUP i dostawać na czarno choćby te 10 tysięcy. Wtedy socjala można ciągnąć aż miło. Ale ok, koniec OT. ;)