Zazdroszczę takiej ofertyKupowalem z rabatem pracowniczym, pracuje w fabryce VW. Rs limonka+hak+winter wyszlo sporo ponizej 200 ale nie bede sie chwalić bo cena tylko dla pracowników 😉
Zazdroszczę takiej ofertyKupowalem z rabatem pracowniczym, pracuje w fabryce VW. Rs limonka+hak+winter wyszlo sporo ponizej 200 ale nie bede sie chwalić bo cena tylko dla pracowników 😉
Zazdroszczę, ja obecnie zatargałem nad morze przyczepe kempingowa, toyota Avensis z 2006r 1.8. W zeszłym roku poszlo gładko i bezproblemowo i spalanie 13l/100 LPG. A w tym roku zdziwienie jak cala droge wiało i musialem na 4biegu jechać po S by utrzymać 80-90km/h i spalanie prawie 20l 😆 szkoda ze w trocku nie mam haka, ciekawe jakby sie 1.5tsi sprawdzil w takich warunkach, no i ciekawe jak RS będzie z przyczepa sie sprawował (tez z względu na 4x4 zdecydowalem sie doplacic względem 85)my tymczasem na wakacjach. jeżdżenie po okolicznych drogach lokalnych daje ok 13kWh na 100. to chyba fajnie przy tej wielkości/masie auta. Podróż Wrocław jezioro (A4-S3) wyszła bliżej 18kWh. Na zdjęciu od początku naszego związkuKoła 20 są akceptowalne, ale raczej jest twardawo, id3 na 18 był bardziej komfortowy…