Jakie baterie w Tesla model 3 long range 2021 dostawa w czerwcu

Bronek

Pionier e-mobilności
No i znów mi się pomieszało :), w sprawie wyboru i muszę zobaczyć. Na wszelki wypadek zbieram na S ale Yka nie wykluczam tylko w wersji Performens. A tu już bliżej cenowo do S.
Jak mi nie "styknie", bo mam inne inwestycje rodzinne, to opchnę swoją Trójkę a ta jest atrakcyjna z FSD i łącznością Premium

Michal

Moderator
No i znów mi się pomieszało :), w sprawie wyboru i muszę zobaczyć. Na wszelki wypadek zbieram na S ale Yka nie wykluczam tylko w wersji Performens. A tu już bliżej cenowo do S.
Jak mi nie "styknie", bo mam inne inwestycje rodzinne, to opchnę swoją Trójkę a ta jest atrakcyjna z FSD i łącznością Premium
Jak opchniesz TM3, i kupisz TMS, to skończy się tak, że znowu będziesz jeździł Leaf-em, a żona S-ką ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
@Bronek odnośnie nieurodziwości Y... Ona jest nieurodziwa na filmach i zdjęciach. Na filmach i zdjęciach wydaje się też niewiele większa od M3. Ale siedzę teraz na Radzymińskiej i muszę powiedzieć, że Y na żywo robi zdecydowanie lepsze wrażenie: ma proporcje, jest o wiele "masywniejsza" z wyglądu. Naprawdę dobre wrażenie robi.
Potwierdzam, i ten ciemno szary jest bardzo ok. Czerwona wyglada pokracznie