Standardowo 530euro plus 20euro za wysylke z irlandii do polskiIle zapłaciłeś ?
jestes pewny, ze to gen 3, a nie gen2?Standardowo 530euro plus 20euro za wysylke z irlandii do polski
Dostepne na tesla shop wybierajac kraj irlandie.
wiesz, że wystarczy dotknąć drzwiczki portu?Czy ktoś z was kupował dodatkowy pilot do portu ładowania, gdzie takie coś można kupić? Przyszedł mi dziś nrgkick i to jedyna wada jaką widzę, że nie ma tego śmiesznego przycisku do odblokowywania portu.
Wiem ale chodzi mi o moment kiedy masz przy sobie telefon i chcesz odłączyć ładowanie. Wtedy naciśnięcie przycisku na wtyczce automatycznie kończy ładowanie i zwalnia blokadę kabla.wiesz, że wystarczy dotknąć drzwiczki portu?
z kolei keyfob potrafi otwierać port zablokowanego samochodu
wydaje mi się*, że odblokowanie aktywnego portu keyfobem ma taki efekt, jakiego szukaszWiem ale chodzi mi o moment kiedy masz przy sobie telefon i chcesz odłączyć ładowanie. Wtedy naciśnięcie przycisku na wtyczce automatycznie kończy ładowanie i zwalnia blokadę kabla.
ale taki przycisk wyzwoli kabel tylko z odblokowanego samochodu, tak?Ale ja nie chcę kupować keyfoba, tylko najtańszy przycisk. Tutaj ktoś go zrobił na arduino: https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/button-to-open-charge-port.182979/ fajna sprawa, jak nie znajdę to może też się pobawię.