krzyss
Pionier e-mobilności
Musiales dostarczac opinie ppoz. ? Jesli tak to kto Ci ja robil ?Warszawa
Musiales dostarczac opinie ppoz. ? Jesli tak to kto Ci ja robil ?Warszawa
Jedz ! Lepiej osobiscie sie zalatwia.We wtorek będę w Warszawie. Mam do Ząbek kawałek. Czy wg Was mogę jechać kupować wall connectora w ciemno?
Nie odpisują i nie odbierają.
Dzięki
Raczej maja, pewnie zabraknie jak zaczna sie odbiory pod koniec marca.Bardziej chodzi mi o to czy ktoś ma wiedzę o dostępności od ręki
Tak bede musiał zrobić ekspertyzę ws. warunków technicznych instalacji elektrycznej oraz ws. warunków ochrony przeciwpożarowej budynku.Musiales dostarczac opinie ppoz. ? Jesli tak to kto Ci ja robil ?
U mnie wspolnota nie robi raczej problemow, tylko koszty opinii, instalacji, i materialow, moga byc wysokie i nie wiem czy to kiedys sie zwroci…Tak bede musiał zrobić ekspertyzę ws. warunków technicznych instalacji elektrycznej oraz ws. warunków ochrony przeciwpożarowej budynku.
Mam obecnie 3 oferty od 2,5k netto do 4k netto. Będę to ogarniał w tym tygodniu. Po ekspertyzach Wspólnota daje oficjalna zgodę z którą składam wniosek do OSD o nowe przyłacze. Dam znać jak to w praktyce wygląda.
U mnie ze wspólnotą jest teraz o tyle prosto, że udało mi się po 3 latach doprowadzić do uchwalenia ustawy umożliwiającej wydawania zgody na ładowarki.
policzyłem to:U mnie wspolnota nie robi raczej problemow, tylko koszty opinii, instalacji, i materialow, moga byc wysokie i nie wiem czy to kiedys sie zwroci…