Jakie opony zimowe do TM3 ?

ELuk

Pionier e-mobilności
Zapłaciłem 3400 z wymianą i przechowaniem letnich. Zamówiłem w warsztacie oponiarskim z którego korzystam od lat.
Można pewnie taniej w necie kupić.

Sfotek

Posiadacz elektryka
Zapłaciłem 3400 z wymianą i przechowaniem letnich. Zamówiłem w warsztacie oponiarskim z którego korzystam od lat.
Można pewnie taniej w necie kupić.
Pamietaj, ze mozes 200 pln odzyskac ( niestety na paliwo ) od Michelin … szczegoly na stronie - dziala tylko jak zamawiasz stacjonarnie z wymiana. W oponeo jest akcja podobna tylko bez wymiany i daja 150 na karcie.

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Tak jak pisałem:

Muszę kupić tylko gumy pod podnośnik. Ktoś kupował na alledrogo ? Są z pl firmy za 169 z pokrowcem i za 109 od chińczyków tez z pokrowcem i wysyłka z słubic… tak się zastanawiam czy to to samo??
Podpowiedzcie proszę

Attachments

• 3C2E576F-172D-4511-8D07-3F6E6D39B3A9.png
    3C2E576F-172D-4511-8D07-3F6E6D39B3A9.png
    1,6 MB · Liczba wyświetleń: 60
  • C8619F5E-E2D6-458E-8A0B-161352266682.png
    C8619F5E-E2D6-458E-8A0B-161352266682.png
    1,8 MB · Liczba wyświetleń: 75

Michal

Moderator
Widzieliście kiedyś podnośnik bez takich gum? Bo ja nigdy :p To się do niczego nie przydaje, bo po zamontowaniu takiej masz gumę na gumie... To tak jakbyś w dwóch prezerwatywach się bzykał, bo to bezpieczniej ;)

Michal

Moderator
Albo kup sobie chociaż kawałek akcji tesla, jak tak dalej pójdzie, to za te 100zł wsadzone tam dziś będziesz miał 1000 za kilka lat ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
tak po prawdzie to wsio rybka co podstawisz , byleby w odpowiednie miejsca i nie za szeroko i to tyle .
Kup najtańsze bo szkoda kasy na wypas
Ja mam wypas aluminiowe śliczne w etui z kluczykiem imbusowym co by gumki rozszerzyć w dziurkach ( nigdy nawet nie wsadziłem kluczyka oczywiście ). Dwie podkłdaki z zestawu jeszcze nie ruszane , nówki e , a dwa lekko brudne . Jak tu żyć z czymś takim i radzić innym co innego?
Potne się :)

Michal

Moderator
Choć przepraszam, przypomniałem sobie, że są takie podnośniki bez gumy - ojciec miał takie coś w trabancie:
podnosnik-lewarek-trabant-wartburg-osobowe-cieszkow-538986218.jpg

Tę rurkę z boku wsadzało się w specjalną dziurę i kręciłeś od góry kluczem, a trabant się podnosił. Tylko tutaj chyba musiałbyś sobie dziurę wywiercić na taki podnośnik, a gumy i tak nie będą pasować ;)

Last edited: