S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
a ja jeszcze mam pytanie, czy brałeś pod uwagę MG4 Xpower?No to kurde zamówiłem, raz kozie śmierć
Biały Performance, tak żeby w limicie na dofinansowanie się zmieścił![]()
a ja jeszcze mam pytanie, czy brałeś pod uwagę MG4 Xpower?No to kurde zamówiłem, raz kozie śmierć
Biały Performance, tak żeby w limicie na dofinansowanie się zmieścił![]()
Nie brałem, nijak mi się wizualnie nie podoba, ale to kwestia gustu oczywiście.a ja jeszcze mam pytanie, czy brałeś pod uwagę MG4 Xpower?
ABRP w tym momencie wie tyle o tym aucie co myCiekawe jak z zasięgiem Performance. Według ABRP niewiele gorszy od LR.
Czy zawieszenie pneumatyczne w performance to to samo co w modelu X i S?
W Tm3P nie ma pneumatycznego. Adaptacyjne tak, ale nie pneumatyczne.Czy zawieszenie pneumatyczne w performance to to samo co w modelu X i S?
Panie, poczekaj pan jak statek dopłynie do okolic morza śródziemnego. Dopiero wtedy emocje się zaczynająWłaśnie dostałem mail z VIN auta, więc egzemplarz zaklepanyKurde, emocje jak na grzybach ...
![]()
GLOVIS SOLAR tym statkiem płyną Tm3P.Panie, poczekaj pan jak statek dopłynie do okolic morza śródziemnego. Dopiero wtedy emocje się zaczynają
W tym wypadku emocje się zaczną u wybrzeży Francji. @TomRS, szukaj kamerek w Port LouisGLOVIS SOLAR tym statkiem płyną Tm3P.
I nie spłonie...Panie, poczekaj pan jak statek dopłynie do okolic morza śródziemnego.