JuicePass - wątek

Arrczi

Fachowiec
Na koncie firmowym gdzie przyslali mi maila o wylaczeniu pakietu i obowiazku zuzycia wykupionych kWh do 15 czerwca zlecilem odrazu wylaczenie pakietu. Zuzylem caly zapas kWh i tyle.
Dzis dostalem wezwanie do uregulowania kwoty 101€ za kolejny miesiac ktory sie odnowil (mieli dostep do jednorazowej karty i nie mogli sami pobrac).
Niezly balagan tam maja :) rozumiem ze jak sie odnowi to moge uzywac ;)
Z tego to już się robi afera Europejska! Do Ziobry trzeba ich podać :)
Ja bym używał, ceny energii spadają to niech lepiej negocjują stawki w kaczolandii. Turów działa to jest przecież najtańszy prąd w Europie. Podobno.

abes99

Posiadacz elektryka
BTW, jakby ktoś potrzebował, to zostało mi do jutra jakieś 100kWh z paczki. Mogę spróbować odpalić zdalnie. Kontakt na PW to podam nr telefonu ;)

Edit: właśnie widzę w apce, że data odnowienia to 6 lipca, więc raczej tylko jeszcze dzisiaj....

Last edited:

dogtran

Zadomawiam się
też ma na firmę konto. Odnawia mi się 12 lipca .Dam znać czy działa. W Polsce ładowałem się tylko raz Reszta Europa. żadne info od nich

krzyss

Pionier e-mobilności
BTW, jakby ktoś potrzebował, to zostało mi do jutra jakieś 100kWh z paczki. Mogę spróbować odpalić zdalnie. Kontakt na PW to podam nr telefonu ;)

Edit: właśnie widzę w apce, że data odnowienia to 6 lipca, więc raczej tylko jeszcze dzisiaj....
Mogles dac znac wczoraj ;)

KKL

Posiadacz elektryka
Zapomniałem deaktywować poprzedni pakiet city (miałem na nim 0.08kWh) i wczoraj mi się odnowił (pieniądze z karty pobrali). Przetestuje w weekend na trasie czy działa czy idzie jako pay per use.

abes99

Posiadacz elektryka
Mój jeszcze kilka dni temu działał, nawet dostałem drugą kartę RFID. Deaktywowałem go przed końcem terminu, teraz mam Pay by Use, ale dalej po zmianie na Włochy mogę go aktywować, więc możliwe że jeszcze skorzystam w wakacje ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
Mój jeszcze kilka dni temu działał, nawet dostałem drugą kartę RFID. Deaktywowałem go przed końcem terminu, teraz mam Pay by Use, ale dalej po zmianie na Włochy mogę go aktywować, więc możliwe że jeszcze skorzystam w wakacje ;)
A mi juz wyslali 4 karte :) chyba im sie cos zawiesilo… dwie powinienem miec, ale po co dwie pozostale…

Piotr

Posiadacz elektryka
Zapomniałem deaktywować poprzedni pakiet city (miałem na nim 0.08kWh) i wczoraj mi się odnowił (pieniądze z karty pobrali). Przetestuje w weekend na trasie czy działa czy idzie jako pay per use.
Daj znać jak Ci teraz policzyło