A to kupie przed wyjazdemPoszło dzisiaj ładowanie na KFC Rokicińska. 28kWh załadowane i pięknie zeszło z pakietu City. Już widoczne w apce. Nie dostałem maila o zmianie zasad i jak widać dalej mogę korzystać. Konto zakładane na polskie, prawdziwe dane, jak byłem rok temu we Włoszech
View attachment 11860
Jeśli ktoś ma Teslę, to no brainer. Przy tych cenach taniej i wygodniej na SuCach. Jednak dla pozostałych Enel X był zawsze dobra alternatywą.Jestem gdzieś po środku Francji , przy aktualnych cenach SuC chyba nie warto kombinować. Dzisiaj się ładowałem po 0.32Eur. Max w DE 0.38Eur zależy od pory dnia.
No tak ale ciekawe czy w Polsce z tego pakietu będzie schodzić (pewnie tak) czy dostaniesz „domiar” dodatkowo żeby dorównać do droższej ceny. Jak ktoś sprawdzi będę wdzięczny za infoZ tym definitywnie bym się tak nie spieszył
Kilka dni temu skończył mi się drugi pakiet (z którego korzystałem tylko w PL, z pierwszego w CZ i D), mam Pay by Use i dalej dostępny pakiet 320kWh. Żadnego maila o jakichkolwiek ograniczeniach nie dostałem![]()
No w Polsce wciąż za mało jest SucsJeśli ktoś ma Teslę, to no brainer. Przy tych cenach taniej i wygodniej na SuCach. Jednak dla pozostałych Enel X był zawsze dobra alternatywą.
Ciekawe o co chodzi z tym drugim mailem, o zaprzestaniu usług w roamingu. Ja go nie dostałem, tak samo jak nie dostałem maila o wycofaniu pakietów przedpłaconych.
Ładowałem się w poniedziałek w PL, w czwartek skończyła się ważność pakietu. Rozlicza normalnie z pakietu, nic nie dolicza. Może się uda jeszcze pod koniec lipca odpalić pakiet jak wpadnie jakiś wyjazd?No tak ale ciekawe czy w Polsce z tego pakietu będzie schodzić (pewnie tak) czy dostaniesz „domiar” dodatkowo żeby dorównać do droższej ceny. Jak ktoś sprawdzi będę wdzięczny za info