Co enel na to?wystarczy ale poki co nie moge uruchomic ladowarki w pl z aplikacji.
Zgłaszałeś?
Co enel na to?wystarczy ale poki co nie moge uruchomic ladowarki w pl z aplikacji.
nie, zamowilem karte ;-)Co enel na to?
Zgłaszałeś?
Tylko potwierdzę, nie mogę dziś zamówić na późniejsze wykorzystanie? Trzeba od razu zacząć korzystać?Dzisiaj kupiłeś? To chyba od kolejnego dnia pokazuje. Ja kupiłem wczoraj i dzisiaj mi już pokazuje, że mam 320 z 320.
Tak. Dzisiaj, ale kasę już pobrało, więc myślałem, że może już powinnoDzisiaj kupiłeś? To chyba od kolejnego dnia pokazuje. Ja kupiłem wczoraj i dzisiaj mi już pokazuje, że mam 320 z 320.
No masz miesiąc.Tylko potwierdzę, nie mogę dziś zamówić na późniejsze wykorzystanie? Trzeba od razu zacząć korzystać?
Z aplikacji odpaliłeś? I niepobralo ci z konta po stawce pay per use ?U mnie na GW w Fabryce Norblina normalnie odpaliło dzisiaj.
Tylko ilość dostępnych kWh mnie zastanawia... Też tak macie?
Odpaliłem z appki, bo dzisiaj dopiero kupiłem abo. Z konta zeszło tylko 101EUR na abo i tylko na to dostałem fakturę.Z aplikacji odpaliłeś? I niepobralo ci z konta po stawce pay per use ?
Miesiąc od zakupu? Czy musisz wykorzystać do końca danego miesiąca czy się kumuluje?No masz miesiąc.