JuicePass - wątek

krzyss

Pionier e-mobilności

STMS

Pionier e-mobilności
ENEL X pokazuje Ci w tym miejscu 6 złącz ? zapodaj zrzut
mi pokazuje 4 szt + coś szarego

jak karta dojdzie też będę jej używał - narazie czekam ...

Attachments

• Xnip2023-04-24_09-44-29.jpg
    Xnip2023-04-24_09-44-29.jpg
    165,5 KB · Liczba wyświetleń: 4
  • Xnip2023-04-24_09-44-45.jpg
    Xnip2023-04-24_09-44-45.jpg
    114,5 KB · Liczba wyświetleń: 4

krzyss

Pionier e-mobilności
ENEL X pokazuje Ci w tym miejscu 6 złącz ? zapodaj zrzut
mi pokazuje 4 szt + coś szarego

jak karta dojdzie też będę jej używał - narazie czekam ...
Ale jak wchodze glebiej to tylko cztery.

Attachments

• IMG_7389.png
    IMG_7389.png
    697,8 KB · Liczba wyświetleń: 2

STMS

Pionier e-mobilności
Ale jak wchodze glebiej to tylko cztery.
to pewno masz jakoś buforowane lokalnie [po przeinstalowaniu apki pewno będziesz miał 4 ]

mi pokazuje 8 a jak przybliżę to 2 x 4 szt po 2 stronach autostrady

viallos

Pionier e-mobilności
dlatego ja uzywam karty. Dziala mi zawsze w 100%, z aplikacja miewalem problemy.
Dokładnie robię to i ja ... apka wtedy zbędna... 3,5k km w tydzien po DE, NL i PL i ani razu nie użyłem apki... raz w hotelu żeby sprawdzić ile kW mi zostało żeby ładnie cały pakiet wykorzystać. Jak masz kartę to apke używasz raz kiedyś w celu sprawdzenia salda konta.

STMS

Pionier e-mobilności
Dokładnie robię to i ja ... apka wtedy zbędna... 3,5k km w tydzien po DE, NL i PL i ani razu nie użyłem apki... raz w hotelu żeby sprawdzić ile kW mi zostało żeby ładnie cały pakiet wykorzystać. Jak masz kartę to apke używasz raz kiedyś w celu sprawdzenia salda konta.
3 500 km tzn, że masz większy pakiet niż 320 kWh ?

czy kupujesz kolejny 320 jak się skończy jeden ?
jak tego dokonać bo ja chyba nie mam takiej opcji ... znów mam się przelogować [lokalizacje] na Włocha ?

viallos

Pionier e-mobilności
Zdarzyło mi się zmieniać pakiet w ciągu miesiąca ale tym razem korzystałem również z SuC bo nocami były tanie.
Przy zmianie ta sama procedura co przy zakupie. No i trwa czasami jeden dzień zanim przejdziesz na zwykły a potem znowu na pakiet. Za bardzo byłem zajęty codziennie żeby jeszcze na to czekać i raz na SuC raz Ionity leciałem co mi tam bardziej akurat podpasowało.

Jusand

Posiadacz elektryka
A pytanie, czy można ładować dwa samochody na raz w tym samym czasie w jednej lokalizacji? Chcę tak zrobić podczas powrotu z odbioru Tesli. Kolega jest jeszcze jak on to mówi "analogowy" i jeszcze nie ogrania tego wszystkiego.