Gdzie masz taką informację? Jest tylko napisane, że trzeba aktywować w czerwcu, żeby działał w lipcuDobrze widzę, że dla obecnych posiadaczy płatnych planów, promocja dotyczy tylko 1 miesiąca, a dla niepłatnych, 2 miesięcy?
Italiani bardzo sygnalizują w mailach, że kolejne zakupy abonamentów powinny dotyczyć jedynie osób przebywających we Włoszech.Sprawdziłem swoją historię i od 03.06 wykorzystałem 312kWh z 320 a aplikacja pokazuje że jeszcze mam 11kWh ... czyli na mój plus.
Przy okazji jak mam wybrany kraj Italy to wciąż mam dostępne pakiety. Ciekawe czy znikną i kiedy 🤔
Jesli mozesz to ja bym kupil i zuzyl wracajac.Italiani bardzo sygnalizują w mailach, że kolejne zakupy abonamentów powinny dotyczyć jedynie osób przebywających we Włoszech.
Właśnie zakończyłem swój pakiet i wyświetla mi się możliwość zakupu kolejnego za 99 euro. Nie wiem tylko czy warto, za ok tydzień opuszczam Italię i wracam do PL i chyba na pewno nie zużyje 320 Kwh.
Doradźcie co robić....kupić mniejszy ???
Mogę oczywiście wyłączyć lokalizacje i skonsumować to co zostanie z powrotu do Polski po drodze w Austrii i Czechach lub w Polsce.
W regulaminie.Gdzie masz taką informację?
Z tego co rozumiem nie musisz wyłączać lokalizacji. Gdy kupisz we Włoszech to już masz. Będziesz Włochem na wycieczce po Europie.Italiani bardzo sygnalizują w mailach, że kolejne zakupy abonamentów powinny dotyczyć jedynie osób przebywających we Włoszech.
Właśnie zakończyłem swój pakiet i wyświetla mi się możliwość zakupu kolejnego za 99 euro. Nie wiem tylko czy warto, za ok tydzień opuszczam Italię i wracam do PL i chyba na pewno nie zużyje 320 Kwh.
Doradźcie co robić....kupić mniejszy ???
Mogę oczywiście wyłączyć lokalizacje i skonsumować to co zostanie z powrotu do Polski po drodze w Austrii i Czechach lub w Polsce.
Chyba tym razem kupię ten pakiet a la 180 kwh, W Polsce mam domowe gniazdko i SUC "pod płotem", więc nie ma sensu raczej tego przedłużaćZ tego co rozumiem nie musisz wyłączać lokalizacji. Gdy kupisz we Włoszech to już masz. Będziesz Włochem na wycieczce po Europie.