Juniper - czy warto czekać?

nabrU

Moderator
Nie zapominajmy o VW i Mercedesie i 'diamentowym' grillu Skody Enyaq ;)

lookash_c

Pionier e-mobilności
wybacz ale jestem coraz bardziej skonfundowany tym co piszesz i stąd moje zapytanie. w większości wypowiedzi podkreślasz, że u nas to... a u ciebie to..., jeśli jesteś obywatelem Polski to u nas znaczy to samo co u ciebie. prawdopodobnie twoi dziadowie walczyli z kosą w ręku o to u nas, a ty ciągle podkreślasz swoją inność. nie jesteś Anglikiem tylko Polakiem na uchodźstwie :) proszę cię o refleksję w tym temacie bo pewnie jest tu sporo młodych osób dla których Polska znaczy coś więcej i czują się u nas. tak jeszcze w kwestii własności to zarówno w UK jak i u nas ;) infrastruktura nie należy do nas tylko co najwyżej do waszego pana Elona najmocniejszego ;) Polska ma bardzo bogatą historię, bardzo znaczący wkład w rozwój cywilizacji, unikalny w skali świata język i unikalnych w skali świata obywateli. kraje takie jak UK tzn. kolonialne w większości przypadków zdobyły swój status grabieżą i mordem innych narodów, co w historii Polski nie miało miejsca w takiej skali. może warto zmienić narrację?
To ja na fali tonu wzmożenia patriotycznego poproszę Cię o pisanie bardziej "po polskiemu", z szacunku dla unikalnego języka :)

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
To ja na fali tonu wzmożenia patriotycznego poproszę Cię o pisanie bardziej "po polskiemu", z szacunku dla unikalnego języka :)
staram się, ale częściej dyktuję asystentowi co przynosi nieodwracalne skutki dla całego społeczeństwa. przepraszam za problemy w odbiorze. poprawię się w przyszłym roku ;)

cwireq

Posiadacz elektryka
Widzę że w Juniperze całkiem zrezgynowali już z klapki do ładowania
Pewnie w myśl zasady - czym mniej czesci tym mniej się może zepsuć xD