MożnaCzy nadal można podnosić podłogę bagażnika bliżej oparć? Chyba mamy brakujące 20 litrów.
Jest też możliwość elektrycznego sterowania oparciem tylnej kanapy
MożnaCzy nadal można podnosić podłogę bagażnika bliżej oparć? Chyba mamy brakujące 20 litrów.
Wg mnie wrzucą ja na koniec produkcji bo jest najwiekszy popyt na nią. Ustabilizują produkcję i będą wprowadzać tańszy model. Pewnie też jest mniej marżowy na jednostkę.Ogólnie na ten moment już się nie zamówi Y RWD 60kWh. Co może sugerować, że taką wersję może wycofają.
No pewnie masz rację, ale daj pomarzyćWg mnie wrzucą ja na koniec produkcji bo jest najwiekszy popyt na nią. Ustabilizują produkcję i będą wprowadzać tańszy model. Pewnie też jest mniej marżowy na jednostkę.
Boost w cenie 10k. Koła 20 cali w cenie 10k. Lakier quicksilver w cenie 11k. Hak w cenie 6k. Cena wcale nie jest specjalnie wyższa, mamy wersję z dodatkami w cenie za 37k
NieTaaa - tylko czy potrzebujesz wszystkich tych dodatków?!
NieBoosta do dziś nie wziąłem, choć się zastanawiałem, ale w moim przypadku nic nie zmieni, a koła wolę 19" dla komfortu. Za lakier bym dopłacił, ale nie srebrny. Ale znajdą się osoby co i tak i tak by wzięły te dodatki.
Normalne, podejrzewam sporo błędów na początku produkcji. Twoją estymacja z 6 miesiącami może być za krótka. Jak uruchomią masową produkcję to zanim wyjdą błędy, naprawią je oraz wprowadzą poprawki do nowych egzemplarzy to zakładałbym około 9 miesięcy. Nie wiem tylko czy będą to drobne niedociągnięcia/niedogodności czy problemy jak ostatnio z komputerami. Czas pokaże.