Dwóm nam marudom nie dadzą rady, na @paradox też można liczyć.W jakim celu wskazujesz na mnie palcem. Chcesz mnie ukamienować lub zlinczować za poglądy?
Dwóm nam marudom nie dadzą rady, na @paradox też można liczyć.W jakim celu wskazujesz na mnie palcem. Chcesz mnie ukamienować lub zlinczować za poglądy?
Wrzeszczenie na ulicy do obcych ludzi żeby podnosili ręce do góry jeśli nie są zadowoleni ze swoich samochodów, zdecydowanie nie jest normalnym zachowaniem. Wydaje mi się, że już wszystko rozumiem. Pójdźmy każdy w swoją stronę.Może przy okazji krzyknął bym: "Czy ktoś jeszcze ma Teslę i nie jest z niej zadowolony? Ręce w górę!"
Przeczytaj opis hipotetycznej sytuacji jeszcze raz a później porównaj go ze swoimi słowami "Wrzeszczenie na ulicy do obcych ludzi żeby podnosili ręce do góry". Masz jakiś gigantyczny problem z łapaniem kontekstu.Wrzeszczenie na ulicy do obcych ludzi żeby podnosili ręce do góry jeśli nie są zadowoleni ze swoich samochodów, zdecydowanie nie jest normalnym zachowaniem. Wydaje mi się, że już wszystko rozumiem. Pójdźmy każdy w swoją stronę.
ja zawsze w obronie wartości, do usługDwóm nam marudom nie dadzą rady, na @paradox też można liczyć.![]()
Bohater! 😂ja zawsze w obronie wartości, do usług![]()
LoL nie mogę... masz stanowczo za duże poczucie własnej wartości. Oficjalnie przestaję zwracać na Ciebie uwagę, bo sodówka Ci uderzyła do głowy 😂🤣Tak, ale ja zaczynam bać się o własne zdrowie i życie, żeby mnie jakiś niezrównoważony fan marki nie zaciukał na SC podczas ładowania 🙂
zawsze mozesz kupic latarke, taka co ma bronek - to by byly epickie pojedynki (slyszycie w glowie enio moriccone?)Tak, ale ja zaczynam bać się o własne zdrowie i życie, żeby mnie jakiś niezrównoważony fan marki nie zaciukał na SC podczas ładowania 🙂