Gdzie masz tu porównanie? Jedyne co robisz w tym wątku, na co już zwrócone Ci uwagę, to próbujesz przekonać ludzi chcących kupić Y do zakupu 3HL.Dla porównania bo niektórzy nie mogą się zdecydować. Musimy sobie ułatwiać życie.
Gdzie masz tu porównanie? Jedyne co robisz w tym wątku, na co już zwrócone Ci uwagę, to próbujesz przekonać ludzi chcących kupić Y do zakupu 3HL.Dla porównania bo niektórzy nie mogą się zdecydować. Musimy sobie ułatwiać życie.
Wygląda jakbyś zazdrościł mu "prowizji"Gdzie masz tu porównanie? Jedyne co robisz w tym wątku, na co już zwrócone Ci uwagę, to próbujesz przekonać ludzi chcących kupić Y do zakupu 3HL.
jesteś jak żelbeton, ile razy ci mam powtórzyć, że z niecierpliwością czekam na Juniper więc jestem we właściwym wątku i nikogo nie przekonuję jak ci się wydaje. ty już powziąłeś decyzję a inni jeszcze nie i nie możesz prostej rzeczy zrozumieć. w tak właściwie po co się wypowiadasz w tym wątku jak już kupujesz starego Y?Gdzie masz tu porównanie? Jedyne co robisz w tym wątku, na co już zwrócone Ci uwagę, to próbujesz przekonać ludzi chcących kupić Y do zakupu 3HL.
może tak być jak napisałeś.M3HL były widoczne zamaskowane (test mule) na ok pół roku przed premierą. Dla Junipera jeszcze nie ma takich nowinek, więc jeszcze jest trochę czekania (6 msc+). Albo lepiej się ukrywają![]()
Bo ja go założyłem. Wątek jest o Y, a ty jedyne co robisz, to narzekasz na Y i wychwalasz 3HL.jesteś jak żelbeton, ile razy ci mam powtórzyć, że z niecierpliwością czekam na Juniper więc jestem we właściwym wątku i nikogo nie przekonuję jak ci się wydaje. ty już powziąłeś decyzję a inni jeszcze nie i nie możesz prostej rzeczy zrozumieć. w tak właściwie po co się wypowiadasz w tym wątku jak już kupujesz starego Y?![]()
wątek jest o Juniper. i mam nadzieję na zmiany prowadzące do nowego Y. nie narzekam tylko realnie widzę zalety i wady. świetny wątek tylko coraz bardziej dla zamkniętej grupyBo ja go założyłem. Wątek jest o Y, a ty jedyne co robisz, to narzekasz na Y i wychwalasz 3HL.
Wątek jest o modelu Y - obecnym modelu i przyszłym.wątek jest o Juniper. i mam nadzieję na zmiany prowadzące do nowego Y. nie narzekam tylko realnie widzę zalety i wady. świetny wątek tylko coraz bardziej dla zamkniętej grupy![]()
dobra już się uspokój, nie mam zamiaru pozbawić cię zabawyWątek jest o modelu Y - obecnym modelu i przyszłym.
Ty jedyne co robisz, to narzekasz na Y i twierdzisz, że wiesz lepiej od ludzi czego potrzebują i powinni kupić 3HL, która się tobie bardziej podobała na jeździe testowej.