bardzo rozsądnie i sprytnie zarazem.Czekam z zamówieniem do 15 grudnia
Wiem jak będzie: Stare mi przepadną a nowy będzie dostępny 15.07.25bardzo rozsądnie i sprytnie zarazem.
Zapomniałeś o drożejWiem jak będzie: Stare mi przepadną a nowy będzie dostępny 15.07.25))
może tak być, nie bez powodu Elon jest mądrzejszy niż my wszyscy na tym forumWiem jak będzie: Stare mi przepadną a nowy będzie dostępny 15.07.25))
mi powiezdieli ze Y teraz od czasu zamowienia do dostarczenia to bedzie jakies 2 tygodnie okolo, tez czekam do polowy grudniaWidać, że systematycznie spadają zapasy Y i 3. Produkcja Y w DE, więc są w stanie zapanować nad zapasami na placu.
Ja już czekam prawie 2 tyg, a nadal nie mam VIN’u nadanego.mi powiezdieli ze Y teraz od czasu zamowienia do dostarczenia to bedzie jakies 2 tygodnie okolo, tez czekam do polowy grudnia![]()
Ja miałem farta, zamawiałem na początku listopada i VIN dostałem… po godzinie od zamówienia 😅 samochód odbierałem po tygodniu od zamówieniaJa już czekam prawie 2 tyg, a nadal nie mam VIN’u nadanego.
Ja tak samo. Mojego nie było na inventory, ale "akurat wyjeżdżał z fabryki"Ja miałem farta, zamawiałem na początku listopada i VIN dostałem… po godzinie od zamówienia 😅 samochód odbierałem po tygodniu od zamówienia
a z ciekawosci, jak zamawiamy listopad-grudzien to auto jest na letnich czy zimowkach?Ja miałem farta, zamawiałem na początku listopada i VIN dostałem… po godzinie od zamówienia 😅 samochód odbierałem po tygodniu od zamówienia