piotrazz
Posiadacz elektryka
Wishful thinking, Deadpool? 🤣Ludzie mają bogatą wyobraźnię i myślenie życzeniowe, a potem jęk zawodu, że czegoś nie ma, a przecież „miało być”… 🤣🤣🤣
Wishful thinking, Deadpool? 🤣Ludzie mają bogatą wyobraźnię i myślenie życzeniowe, a potem jęk zawodu, że czegoś nie ma, a przecież „miało być”… 🤣🤣🤣
Tak myślą pesymiści.Ludzie mają bogatą wyobraźnię i myślenie życzeniowe, a potem jęk zawodu, że czegoś nie ma, a przecież „miało być”… 🤣🤣🤣
Bez 95 kwh lub zblizonej wartosci tesla straci przewage nad reszta swiata. Chyba nie ma wyjscia. innaczej to katastrofa.Tak myślą pesymiści.
Optymiści zawsze widzą pełną szklankę i nie jęczą z zawodu, cieszą się z tego co jest.
Mysle ze najblizsze 6 miesiecy pokaza cala prawde. Jesli Juniper nie bedzie sie sprzedawal to beda spore przeceny i moze leasing 1% ?Bez 95 kwh lub zblizonej wartosci tesla straci przewage nad reszta swiata. Chyba nie ma wyjscia. innaczej to katastrofa.
Chciałbym. Skoda robi liftbacki.Skoda to chyba idol Tesli
nie wiem skąd masz swoje informacje, ale moje są z moich przemyśleń 🤣 i też twierdzę, że większa bateria będzie prędzej czy później. Wyraźnego postępu w optymalizacji już nie da się wykrzesać w sensownych pieniądzach.Performance będzie miał większą baterie. Skąd wiem? Zobaczycienie będzie to aż 95kWh ale będzie większa (89kWh wersja europejska na LG)
Z czasem ta bateria trafi do LR.
musi być. Logika. Albo hitlerowoz z Mao-bydem zaorzą Teslę. A byłoby szkoda.nie wiem skąd masz swoje informacje, ale moje są z moich przemyśleń 🤣 i też twierdzę, że większa bateria będzie prędzej czy później. Wyraźnego postępu w optymalizacji już nie da się wykrzesać w sensownych pieniądzach.
Elektrowozu się naczytał xdnie wiem skąd masz swoje informacje, ale moje są z moich przemyśleń 🤣 i też twierdzę, że większa bateria będzie prędzej czy później. Wyraźnego postępu w optymalizacji już nie da się wykrzesać w sensownych pieniądzach.