Juniper - czy warto czekać?

piotrazz

Posiadacz elektryka
Ludzie mają bogatą wyobraźnię i myślenie życzeniowe, a potem jęk zawodu, że czegoś nie ma, a przecież „miało być”… 🤣🤣🤣
Wishful thinking, Deadpool? 🤣

zlp

Pionier e-mobilności
Ludzie mają bogatą wyobraźnię i myślenie życzeniowe, a potem jęk zawodu, że czegoś nie ma, a przecież „miało być”… 🤣🤣🤣
Tak myślą pesymiści.
Optymiści zawsze widzą pełną szklankę i nie jęczą z zawodu, cieszą się z tego co jest.

Eljal

Fachowiec
Tak myślą pesymiści.
Optymiści zawsze widzą pełną szklankę i nie jęczą z zawodu, cieszą się z tego co jest.
Bez 95 kwh lub zblizonej wartosci tesla straci przewage nad reszta swiata. Chyba nie ma wyjscia. innaczej to katastrofa.

krzyss

Pionier e-mobilności
Bez 95 kwh lub zblizonej wartosci tesla straci przewage nad reszta swiata. Chyba nie ma wyjscia. innaczej to katastrofa.
Mysle ze najblizsze 6 miesiecy pokaza cala prawde. Jesli Juniper nie bedzie sie sprzedawal to beda spore przeceny i moze leasing 1% ?
Baterii nowej sie nie spodziewam na razie…

Grzesiek

Pionier e-mobilności
dziś akurat tak w konsternacji nieco czasu spędziłem i obok stała Tesla i Skoda... cholera jak przymrużysz oko to jeden czort napis na klapie taki sam :)
Skoda to chyba idol Tesli :)

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Performance będzie miał większą baterie. Skąd wiem? Zobaczycie ;) nie będzie to aż 95kWh ale będzie większa (89kWh wersja europejska na LG)

Z czasem ta bateria trafi do LR.
nie wiem skąd masz swoje informacje, ale moje są z moich przemyśleń 🤣 i też twierdzę, że większa bateria będzie prędzej czy później. Wyraźnego postępu w optymalizacji już nie da się wykrzesać w sensownych pieniądzach.

Eljal

Fachowiec
nie wiem skąd masz swoje informacje, ale moje są z moich przemyśleń 🤣 i też twierdzę, że większa bateria będzie prędzej czy później. Wyraźnego postępu w optymalizacji już nie da się wykrzesać w sensownych pieniądzach.
musi być. Logika. Albo hitlerowoz z Mao-bydem zaorzą Teslę. A byłoby szkoda.

camel

Posiadacz elektryka
Elektrowozu się naczytał xd