krzyss
Pionier e-mobilności
Daj zdjecie to Ci powiem.I gdzie mam tego szukać?![]()
Daj zdjecie to Ci powiem.I gdzie mam tego szukać?![]()
Panowie, nabijacie się ze mnieDaj zdjecie to Ci powiem.
A masz już dokumenty do rejestracji auta? Ja dostałem z tymi dokumentami.Panowie, nabijacie się ze mnieGdzie mam szukać tej homologacji?
Jak robisz wszystko samemu, to może masz. Ja mam auto w leasingu i homologacji na oczy nie widziałem. Moje auto odebrałem 2 miesiące temu , więc, pewnie, ma baterię poprzednią, ale datę produkcji bym sprawdził, gdybym wiedział jak ;-)A masz już dokumenty do rejestracji auta? Ja dostałem z tymi dokumentami.
Dokładnie taka sama sytuacja. Auto w leasingu, odbierałem 17 lipca.Jak robisz wszystko samemu, to może masz. Ja mam auto w leasingu i homologacji na oczy nie widziałem. Moje auto odebrałem 2 miesiące temu , więc, pewnie, ma baterię poprzednią, ale datę produkcji bym sprawdził, gdybym wiedział jak ;-)
Też mam w leasingu i homologacja była ze wszystkimi dokumentami w tym faktura od TesliJak robisz wszystko samemu, to może masz. Ja mam auto w leasingu i homologacji na oczy nie widziałem. Moje auto odebrałem 2 miesiące temu , więc, pewnie, ma baterię poprzednią, ale datę produkcji bym sprawdził, gdybym wiedział jak ;-)
Ja nie dostałem. Sprawdziłem wszystkie maile od SCM.Też mam w leasingu i homologacja była ze wszystkimi dokumentami w tym faktura od Tesli
No to poproś ich o brakujący dokument albo po prostu sprawdź sobie napięcie na celach przy 80%Ja nie dostałem. Sprawdziłem wszystkie maile od SCM.
Nie mam S3XY. Zapytam przez portal SCM .No to poproś ich o brakujący dokument albo po prostu sprawdź sobie napięcie na celach przy 80%
Tyle że w homologacji i tak nie będzie nowej baterii bo jeszcze nie ma pyknietrj nowej homologacji. A nowe baterie już montują.Nie mam S3XY. Zapytam przez portal SCM .