Może zróbcie jakiś poradnik AWD vs RWD bo to pytanie się pojawia 3x dziennie 😏Ale to jest bardzo ogólne pytanie...
Co to znaczy optymalny wybór dla Ciebie? Podaj trochę jakichś oczekiwań, wymagań itp bo tak to jest wróżenie z fusów.
Różnice są na stronie Tesli.Może zróbcie jakiś poradnik AWD vs RWD bo to pytanie się pojawia 3x dziennie 😏
Tu się nie zgodzę…. Czytałem i TM3 RWD według piszących, nie było szansy pokonać odcinka Kostomloty - Szczecin- 346 km. 98% do 7 % baterii. Ja to zrobiłem i wcale nie za TiRem. 122 na tempomacie cały czas i parę razy jakiemuś Audikowi i BMce prawie nówka, pokazałem , że jak bym chciał to ….. 😀. Juniperem nie wiem ale zapas był i jak byś nie stresował tych „ w prawie nówkach „ to spokoRóżnice są na stronie Tesli.
A reszta przeszukac forum, jest tego sporo.
Masz wersję SR?Tu się nie zgodzę…. Czytałem i TM3 RWD według piszących, nie było szansy pokonać odcinka Kostomloty - Szczecin- 346 km. 98% do 7 % baterii. Ja to zrobiłem i wcale nie za TiRem. 122 na tempomacie cały czas i parę razy jakiemuś Audikowi i BMce prawie nówka, pokazałem , że jak bym chciał to ….. 😀. Juniperem nie wiem ale zapas był i jak byś nie stresował tych „ w prawie nówkach „ to spoko
Bardziej chodzi mi kwestie oceny ludzi, którzy kupili właśnie tę konfigurację. Jak oceniają swój wybór?
Czy nie żałują, że to nie jest, któraś z wyższych wersji.
SR, zatrzęsienie do kupna w używce, LR już wyraźnie mniej jakoś schodzą. Performance nawet nie źle schodzą.Znam różnice w aspektach technicznych i tutaj wszystko jasne.
Bardziej chodzi mi kwestie oceny ludzi, którzy kupili właśnie tę konfigurację. Jak oceniają swój wybór?
Czy nie żałują, że to nie jest, któraś z wyższych wersji.
Czy ktoś może podzielić się odczuciami po zakupie?