mariusz123

Nowy na Forum
Objawy takie same.
U mnie padło na wersji 2024.32.9.1
Kamlithusz pisze że ma tę samą i u niego działa. (Jeszcze :) )
Miałem nadzieję, że się poprawi jak się pojawi nowa wersja softu. Czyli lipa.
To nedza i co teraz próbowałeś się kontaktować z serwisem czy mają jakieś wyjście na to?te aktualizacje to jak z telefonem zamiast lepiej to coraz gorzej:/

eugtor

Posiadacz elektryka
A dla statystyki, to jakie macie przebiegi w samochodach z padającym komputerem?
Bo teraz się okaże że nie tylko inwertery mają wadliwe egzemplarze...

P.S. Mam wersję oprogramowania 2023.32.7, na razie wszystko działa

kamilthusz

Posiadacz elektryka
A dla statystyki, to jaki macie przebieg w samochodach z padającym komputerem?
Właśnie. Powychodzi jeszcze kilka takich rzeczy, to okaże się że te 14k za przedłużenie gwarancji to całkiem dobry interes. Swoją drogą ciekawe czy możliwe jest przełożenie takiego modułu kupionego w używce bez jakiegoś kodowania hakowania.

mariusz123

Nowy na Forum
A dla statystyki, to jakie macie przebiegi w samochodach z padającym komputerem?

P.S. Mam wersję oprogramowania 2023.32.7, na razie wszystko działa
Ja mam samochod co 2 miechy temu odebrałem ma 3000 km przejechane to jak by mógł komputer pasc

kamilthusz

Posiadacz elektryka
Czyli są to samochody produkcji Q3 2024?
Gość ma 3 2021 i to samo zdaje się.

No ewidentnie śmierdzi oprogramowaniem, dziwny zbieg okoliczności, jeden czasu różne hw, ta sama usterka.

mariusz123

Nowy na Forum
Gość ma 3 2021 i to samo zdaje się.

No ewidentnie śmierdzi oprogramowaniem, dziwny zbieg okoliczności, jeden czasu różne hw, ta sama usterka.
Dziwne zgłosiłem na serwis w Katowicach czas oczekiwania 45 dni dramat warszawa była 11 tylko trochę daleko mam co najlepsze wczoraj zaczęło się pobieranie nowej jakiejś aktualizacji i zatrzymała się na 50 i nie chce ruszyć dalej ma ktoś pojęcie co wtej kwestii?