Arrczi
Fachowiec
Dzięki, już rozumiem o co chodzi... Będąc zalogowanym na Easy tych strzałek nie ma, musiałem przełączyć się na tryb incognito albo się wylogować żeby ta strzałka do zmiany planów była widoczna...
Mogliby ten interfejs naprawić. Zauważyłem że ładowarka nieopodal mnie kosztuje więcej w Advanced (1,20 zł/kWh) niż w Plus (1,01 zł/kWh), co jest bez sensu
A za granicą niestety żadnych różnic nie widać - kliknąłem w kilkanaście szybkich ładowarek (pomijając Ionity) w Niemczech, Czechach, Austrii - i wszędzie cena jest taka sama we wszystkich planach. Czyli mamy sprzeczne informacje i bądź tu mądry... Może to błąd na mapie
Tak jak napisałem wyżej ja nie widzę zmian za granicą:Dzięki, już rozumiem o co chodzi... Będąc zalogowanym na Easy tych strzałek nie ma, musiałem przełączyć się na tryb incognito albo się wylogować żeby ta strzałka do zmiany planów była widoczna...
Mogliby ten interfejs naprawić. Zauważyłem że ładowarka nieopodal mnie kosztuje więcej w Advanced (1,20 zł/kWh) niż w Plus (1,01 zł/kWh), co jest bez sensu
A za granicą niestety żadnych różnic nie widać - kliknąłem w kilkanaście szybkich ładowarek (pomijając Ionity) w Niemczech, Czechach, Austrii - i wszędzie cena jest taka sama we wszystkich planach. Czyli mamy sprzeczne informacje i bądź tu mądry... Może to błąd na mapie