KIA Charge

mimx

Fachowiec
Widzę, że Powerdot już przestał mieć dobre ceny w Kia Charge. Jeszcze w zeszłym tygodniu widziałem 1,75 zł na DC, teraz 2,28 :cautious:

lookash_c

Pionier e-mobilności
Widzę, że Powerdot już przestał mieć dobre ceny w Kia Charge. Jeszcze w zeszłym tygodniu widziałem 1,75 zł na DC, teraz 2,28 :cautious:
Ej, faktycznie! Słabo... Po to ich abonament znów wziąłem żeby mieć dobrą cenowo alternatywę...

mimx

Fachowiec
20230915_173709.jpg

Troszkę mnie zdziwiła wizyta na Power Dot (ul. Syta w Warszawie).
Kia Charge dawała błąd autoryzacji, ale cena za DC przy płatności bezpośredniej była zdumiewająca. AC za 1,91 zł.

Zychu02

Zadomawiam się
Yup, u mnie tez z 1,75 na 2,28 podskoczyła ładowarka osiedlowa. Ostatnio jak byłem w poznaniu to tam jest ladowareczka 180kw za jedyne.. uwaga.. 1,45

Halisep

Posiadacz elektryka
Yup, u mnie tez z 1,75 na 2,28 podskoczyła ładowarka osiedlowa. Ostatnio jak byłem w poznaniu to tam jest ladowareczka 180kw za jedyne.. uwaga.. 1,45
Torowa 12? Dobra alternatywa dla pobliskiego ionity

mimx

Fachowiec
Jak szybko Wam się pojawiają ładowania w historii? Ja wczoraj po południu się pierwszy raz skutecznie naładowałem z KC, ale nie ma śladu po tym w apce.

Zychu02

Zadomawiam się
Jak szybko Wam się pojawiają ładowania w historii? Ja wczoraj po południu się pierwszy raz skutecznie naładowałem z KC, ale nie ma śladu po tym w apce.
Zależy od dostawcy, czasem tego samego dnia, czasem po paru