Kia Niro EV jako ciężarowy za 98k netto wersja L

adamusek

Posiadacz elektryka
Chyba troche im tych Niro zostało ;)

Dla modelu Niro EV została przygotowana homologacja ciężarowa, która pozwala zyskać dotację w programie „Mój Elektryk” do 30% kosztów kwalifikowanych. W cenniku dedykowana strona z najważniejszymi elementami programu oraz zakres zmian wprowadzanych wraz z homologacją kat. N1.
Cena konwersji wynosi 4 900 zł brutto. Konwersja pojazdu do wersji 2-osobowej ciężarowej obejmuje: demontaż tylnej kanapy, demontaż pasów bezpieczeństwa dla pasażerów drugiego rzędu, montaż przegrody oddzielającej część ładunkową od pasażerskiej, montaż płaskiej podłogi w przestrzeni ładunkowej z dostępem do schowka pod podłogą.
Zdemontowane elementy wyposażenia są przekazywane Klientowi wraz z pojazdem. Po spełnieniu wymogów dotacji „Mój elektryk” istnieje możliwość powrotu do wersji osobowej. Konwersja ciężarowa dostępna jest do każdej wersji wyposażeniowej. Poniżej fragment cennika z kwotami wariantu ciężarowego po dopłatach z programu rządowego „Mój Elektryk”.
Świetna opcja dla firm, gdzie można odliczyć 100% vat. A po wszystkim zrobić sobie osobówkę.
Do tego teraz roczniki 2024 sa objete tym samym rabatem co wcześniej roczniki 2023 i rata wychodzi poniżej 2tys zł brutto miesięcznie dla wersji L+COM+Lakier platny

1719989675668.jpeg