eSUBA94
Posiadacz elektryka
ja zawsze myślałem że to ja jestem przewrażliwionyNie potrafię odpowiedzieć sobie na pytanie, dlaczego jak wsiadam w Teslę, to trafiam na bardziej nieprzewidywalnych uczestników ruchu, niż gdy jeżdżę spalinowym Audi. Może to przypadek... W każdym razie przedstawiam Państwu młodą Panią w Toyocie Yaris (od 17 sekundy). Na filmie może to nie być widoczne, ale włącza się do ruchu z piskiem opon, na poślizgu. Dał bym jej nawet spokój i tego nie publikował, jednak w dalszej częściView attachment 29748 trasy również zachowywała się nerwowo, agresywnie, musiałem bardzo uważać jadąc za nią.
ale tak coś tym jest co opisałeś (może niekoniecznie ta Yaris)
w każdym razie ja będę się zastanawiał nad roletą podmieniającą mi tablice na białe, bo sorry znam mentalnośc ludzi u mnie w powiecie a też nie chce być ciągle świeczniku czy przyciągac problemy jak magnes,
mając białe tablice zwyczajnie mocno rośnie akceptowalność społeczna na wszystko, możesz jechać prawym pasem Ski/Autostrady 110kmph i nikt ci uwagi nawet nie zwróci nie to co przy zielonej tablicy gdzie nawet jadąc 130kmph każdy cie wytyka palcami i się śmieje...
gdybym nie miał własnego domu gdzie mam parkować i musiałbym parkować na osiedlu to biała tablica (nawet duplikat z allegro nielegalny) to dla mnie musthave wtedy by był