Kilka pytań po zakupie

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
wydaje mi się że u mnie spryskiwacz na mocowaniu wycieraczki kierowcy nie pryska w kierunku tego brakującego stąd podejrzenie że coś nie tak :|
Może ta dysza wyżej jest zapchana …

Last edited:

wiktor

Posiadacz elektryka
Ej ale tak teraz te 2 dni więcej uwagi temu poświęciłem, nawet bardziej brudziłem szybę poprzez rzadsze używanie wycieraczek.
Może pryska gorzej, ale zbiera bdb.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
No ja też nie zauważyłem problemów po stronie kierowcy. Po stronię pasażera, góra wycieraczki dociska słabiej i nieraz troszkę smuży, ale strona kierowcy wydaje mi się ok

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Ciekaw jestem co serwis powie koledze wyżej, bo po mojemu to 'work as intended' 😉

Psujek

Zadomawiam się
Wkurzyłem się wczoraj - igła w rękę i poszedłem przestawiać - w tym okrągłym na wycieraczce kierowcy odchylilem żeby dalej od wycieraczki pryskał bo centralnie na pióro pryskał, muszę ten drugi od lewej strony pod uchwytem jeszcze przestawić i chyba dadzą radę, przestawiłem też prawe dwa na wycieraczce pasażera i już niewiele smurzy na krawędzi. Ale zgłoszenie zostawiłem niech się wypowiedza :] - na razie zlecenie się proceduje ;) (chyba standardowe info - nie wiem - to moja pierwsza T)
Screenshot_20231207_184009_Tesla.jpg

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Jeden problem mniej 😉

mattj

Nowy na Forum
Też mam ten problem z wycieraczkami w Y. Bardzo kiepsko czyszczą szybę a spryskiwacz po stronie kierowcy wali na wprost w szybę. Czekam az wypryskam cały płyn bo skoro opomy letnie to może płyn też był letni i zamarzł a następnie spróbuję je trochę wyregulować. Starałem się nawet poszukać w internecie jak powinny działać prawidłowo.

I te światła długie :D no masakra droga doświetlona a tesla zapodaje długie.

Pabloss

Posiadacz elektryka
Też mam ten problem z wycieraczkami w Y. Bardzo kiepsko czyszczą szybę a spryskiwacz po stronie kierowcy wali na wprost w szybę. Czekam az wypryskam cały płyn bo skoro opomy letnie to może płyn też był letni i zamarzł a następnie spróbuję je trochę wyregulować. Starałem się nawet poszukać w internecie jak powinny działać prawidłowo.

I te światła długie :D no masakra droga doświetlona a tesla zapodaje długie.
Nie musisz czekać po prostu dolej zimówki.