K
Konto_skasowane_na_prosbe_2022-03-19
Gość
Jak jest ofiara to i tak już nie wezwie policji, problem z głowyTo ułatwia przekonanie ofiary, aby nie wzywać glin
Jak jest ofiara to i tak już nie wezwie policji, problem z głowyTo ułatwia przekonanie ofiary, aby nie wzywać glin
Z uwagi na wygodę, z nadzieją wyglądam takiego smartwacha, żeby był i na eSIM, miał apkę do Tesli i idealnie, żeby jednocześnie pełnił funkcję kluczyka. Jak rozumiem takiego jeszcze nie ma. Tylko tryb ruchania 2 min.A Ticwatcha a z esim na kartę z Orange ( mus to mus, inni nie dają) 9 zl miesiecznie płacone automatycznie i starczy że hej. Dzwonie i odbieram połączenia albo po BT z smarfonu albo jako inny telefon z esim. Do tego obnsługuje głosowo Google home itd.
Tak sieprzyzwyczailem, że jest częsciej uzywany lub na równi z aplikacją.
mam apk Tesla Wear ale teraz jest juz kilka innych moze nawet i lepszych, lecz mi moja wystarczą. Do klimy, frunka, klapki i czasem jazdy.
. Było by idealnie gdyby sie dało zrobic z niego kluczyk. Co ciekawe da sie zrobic z TABLETU bez sima tylko na wifi.
Smartwach uruchamia w trybie udostepniania na 2 minuty.
Bronek, może spróbuj BoseFrame.Nie nadążysz... Ja specjalnie kupiłem smartwacha aby sterować Teslą i odbierac połączenia (przekierowane) z smartfonai wydawać polecenia Google home.
Nie cierpię sluchawek w uchu, a smartfon duży, bo to banki i praca czasem. A jak łażę np po ogropdzie itp to mnie wkur..jego gabaryty w kieszeni. Z esimem w zegarku jest ok i do wc i prysznic, basen itd. Z ręki nie spadnie.
Niestety tylko Orange ale OK ujdzie choc mam reszte w Plusie