S
Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25
Gość
Ja mam chyba najstarsza wersję infotainment, z klawiszami po bokach z kolorze plastiku obudowy (nie srebrnymi). W menu nie znalazłem AVASalw zalookam jeszcze raz
Mój wpis dotyczy pojazdu SX2 - to wersja Kony produkowana od 2023 r.Ja mam chyba najstarsza wersję infotainment, z klawiszami po bokach z kolorze plastiku obudowy (nie srebrnymi). W menu nie znalazłem AVASalw zalookam jeszcze raz
Byłem dziś w salonie. Pojazd do jazd testowych nie miał tej opcji, ale np inna Kona która stała w salonie już to miała, więc to kwestia aktualizacji oprogramowania.Mój wpis dotyczy pojazdu SX2 - to wersja Kony produkowana od 2023 r.
Miałem takie "przygody" jak jeździłem Ravką. Mam takie miejsce przed dojazdem do domu. Górka a potem zakręt i wypłaszczenie. Jak włączała EV to nie jednego spacerowicza idącego środkiem jezdni wystraszyłem.obracasz się i 20 cm za tobą czołg w rozmiarze EV9
Miałem tak z Leafem I, nie miał avas i piesi pchający się pod maskę pod marketami to była codzienność.Miałem takie "przygody" jak jeździłem Ravką. Mam takie miejsce przed dojazdem do domu. Górka a potem zakręt i wypłaszczenie. Jak włączała EV to nie jednego spacerowicza idącego środkiem jezdni wystraszyłem.