Koniec darmowej łączności premium.

Bronek

Pionier e-mobilności
Moim zdaniem zrobili to hurtowo dla wszystkich w Polsce. Ja mam jedną TM3 z wyraźną slecyfikacją „łączność Premium w zestawie”. Trzeba składać reklamację.
Tu jest niejasne. Miałem "w zestawie" Ale wg niektórych żrodel dotyczy to aut zamówionych z przed 30 czerwca 2018r. Inni że sierpnia itp..
Zrobiłem sobie wizytę serwisowa na inne ale nasi g mogą, bo nawet nie potrafią zlikwidować zamówienia którego już nie chce.
Nasza Tesla w Ząbkach to gorzej jak franszyza stacji benzynowej. Mają logo i to jest ich główny sukces

Bronek

Pionier e-mobilności
Eh, człowiek liczył, że mu Santa Elon matrixy uruchomi, a tymczasem ten mu PC na święta zabiera…:p
Jak jesteś prawosławny to tak zabiera Premium w styczniu

rawier

Posiadacz elektryka
Tu jest niejasne. Miałem "w zestawie" Ale wg niektórych żrodel dotyczy to aut zamówionych z przed 30 czerwca 2018r. Inni że sierpnia itp..
Zrobiłem sobie wizytę serwisowa na inne ale nasi g mogą, bo nawet nie potrafią zlikwidować zamówienia którego już nie chce.
Nasza Tesla w Ząbkach to gorzej jak franszyza stacji benzynowej. Mają logo i to jest ich główny sukces
@Bronek - w wątku z odpadającym kołem przewijał się adres gościa z serwisu Tesli chyba w Niemczech, który pomógł przy załatwieniu sprawy. Może warto napisać do niego, że miało być dożywotnio a Ci zabrali i co on na to???

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
Nie podoba mi się takie wyłączanie to jak w telefonie masz coś a nagle każą ci płacić ,chyba zmuszają mnie do przejścia na BMW i4 M50.

tenOr

Posiadacz elektryka
Przeczytał dziś ze zrozumieniem zamówienie z października '20 i nie miałem PC "w zestawie" jak kolega wyżej. Ewidentnie PC włączone będzie na bliżej nieokreślony czas próbny z możliwością przedluzenia później. Także pozew raczej nie przejdzie 😉

Najnowsze dyskusje