tenOr
Posiadacz elektryka
Żebyś się nie zdziwił opcjami na abonament w BMWchyba zmuszają mnie do przejścia na BMW
Żebyś się nie zdziwił opcjami na abonament w BMWchyba zmuszają mnie do przejścia na BMW
Może trzeba zacząć czytać co się akceptuje wtedy nie będzie problemu. W umówie było ze to jest tylko próbna wersja. A w linku z zamówienia informacja ze dla zamówień przed 15.10.2021 będzie to 12 miesięcy. Wiec nikt Ci nic bezpodstawnie nie wyłączyłNie podoba mi się takie wyłączanie to jak w telefonie masz coś a nagle każą ci płacić ,chyba zmuszają mnie do przejścia na BMW i4 M50.
DokładnieJak czytam te wasze stękanie na koszt 35zł/mies za dodatkowe korzyści to mi się nasuwa tylko jedno - "polaczkowanie".
Od zawsze było wiadomo, że jak się Tesla ogarnie w Europie Wsch. to zacznie pobierać opłaty za usługi premium.
Za to co dostajesz w tej usłudze to i tak niewiele chcą forsy.
Miałem już kilkanaście samochodów i nigdy nie miałem problemu z hakiem ,dla mnie to bardzo ważne żebym mógł mieć rowery na haku ponieważ bardzo często jeżdżę w góry, co do Premium to uważam że w aucie z taką kasę mogli by mieć w cenie ten śmieszny abonament a dodam że dzisiaj jest 8 dolarów a jutro będzie 10 czy 12 i tak dalej i tak dalej .Co do jazdy 140 na autostradzie to każdy elektryk pożera dużo prądu i trzeba siedź tego przyzwyczaić ,Ja osobiście wybieram drogi przy których Mozą coś pooglądać a nie tylko asfalt i asfalt.Co innego droga do Niemiec tam wutobana i tyle w temacie.Dokładnie- nawet nie chciało mi się tego pisać
Że za łączność premium trzeba płacić - tragedia (było w umowie ale tragedia).
Że hak ma ładowność jaką ma - tragedia (było w opisie ale tragedia).
Za chwilę będzie wątek, że nie da się po autostradzie 140 kmh przejechać "obiecanych" 500+ km![]()
W cenie masz standard na 8 lat. Nikt nie daje za darmo takiej ilości danych. W volvo były 3 lata mniejszego zakresu a auto w tej samej cenie było wiec przestań bzdury opowiadać. Przerzuć się na BMW tam jest taniej i lepiejMiałem już kilkanaście samochodów i nigdy nie miałem problemu z hakiem ,dla mnie to bardzo ważne żebym mógł mieć rowery na haku ponieważ bardzo często jeżdżę w góry, co do Premium to uważam że w aucie z taką kasę mogli by mieć w cenie ten śmieszny abonament a dodam że dzisiaj jest 8 dolarów a jutro będzie 10 czy 12 i tak dalej i tak dalej .Co do jazdy 140 na autostradzie to każdy elektryk pożera dużo prądu i trzeba siedź tego przyzwyczaić ,Ja osobiście wybieram drogi przy których Mozą coś pooglądać a nie tylko asfalt i asfalt.Co innego droga do Niemiec tam wutobana i tyle w temacie.