Koniec programu poleceń Tesla

Michal

Moderator
K

Konto_usuniete_2024-07-16

Gość
Szukają oszczędności gdzie się da.

Możliwe, że w najbliższym czasie będą jakieś okazję zakupowe jak ich bardziej przyciśnie.

JM&JM

Posiadacz elektryka
A wiadomo coś co będzie dalej z obecnymi kredytami? Też zgasną czy będą dalej aktywne?
Kredyty są do wykorzystania przez 12 miesięcy od ich przyznania. Zakładam że tak pozostanie

Bronek

Pionier e-mobilności
Już raz zdechło (tylko byly km) i one po 3 latach zostaly do dziś. Każde następne przedłużały całość faktycznie o rok
Teraz są inne zasady i km to 6 miesiecy. A nie ma nic napisane (" na wierzchu" ) o ważności punktów ( chyba że jest jakiś regulamin, ale ja go nie czytalem).

Michal

Moderator

chewbacca

Posiadacz elektryka
Nie ma ktoś może nadmiaru punktów i chciałby je upłynnić? Zamówiłbym kilka rzeczy ze sklepu Tesli i jakby się dało przez pośrednika (nieco taniej, za punkty) to chętnie skorzystam i oddam gotówkę :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Dostałem rano. To co mamy nie przepada kwestia kiedy wyłączą "sklep"
Km ktore kiedys zrobiłem mam do końca roku, bo tsk wypadlo, ostatnie polecemie gdzie dawali tylko kilometry

Screenshot_20240421_123819_Tesla_copy_810x627.jpg

grregg

Fachowiec
Może ktoś z Was się orientuje, bo właśnie czekam na jedne punkty.

Znajomy złożył kilka dni temu zamówienie, ale dostawa będzie dopiero po majówce. Czy ktoś się orientuje w którym momencie wchodzą punkty? Bo jak przy dostawie to już nie wejdą.
*** A już widzę wyżej że nie przepadną ;)

Nie mogę znaleźć info czy za te wysyłanie zaproszeń za 50 punktów jest ograniczone tylko do 3 sztuk? Czy co 3 sztuki wypłacają 150 punktów. Czy one wpadają od razu czy też dopiero po jakimś czasie?

Najnowsze dyskusje