Krucjata elektrosceptyków trwa

Michal

Moderator
Myślałem, że już ustaliliśmy - WRC, to kompletna żenada jeśli chodzi o jakość artykułów - całość to klikbajty. Jeśli ktoś czerpie informacje z tego źródła, to i tak nie myśli nawet o kupnie elektryka, bo z myśleniem u niego nie jest za dobrze ;)

Nawet nie chce mi się klikać tego gówna ale jestem pewny, że zapomnieli dodać:
  • auto ma gwarancję na baterie 8 lat i zostanie ona najprawdopodobniej wymieniona
  • przecież zdarzają się ICE, którym pada silnik po 100kkm. Ale tam nikt im go nie wymieni na gwarancji.
  • to jest jedno auto - taka analiza oparta na przypadku szczególnym...

Last edited:

Seba020

Zadomawiam się
Myślałem, że już ustaliliśmy - WRC, to kompletna żenada jeśli chodzi o jakość artykułów - całość to klikbajty. Jeśli ktoś czerpie informacje z tego źródła, to i tak nie myśli nawet o kupnie elektryka, bo z myśleniem u niego nie jest za dobrze ;)

Nawet nie chce mi się klikać tego gówna ale jestem pewny, że zapomnieli dodać:
  • auto ma gwarancję na baterie 8 lat i zostanie ona najprawdopodobniej wymieniona
  • przecież zdarzają się ICE, którym pada silnik po 100kkm. Ale tam nikt im go nie wymieni na gwarancji.
  • to jest jedno auto - taka analiza oparta na przypadku szczególnym...
Odważyłem się wejść:
1. Artykuł napisała osoba, która nie zdała matury z polskiego nawet na poziomie podstawowym.
2. Po stwierdzeniu, że Diesel po 100k km "dopiero się ułoży" prawie popłakałem się ze śmiechu i wyłączyłem to szambo.

Wniosek, dokładnie taki jak w pierwszym zdaniu, szkoda życia na czytanie czegoś takiego.

Michal

Moderator

p0li

Pionier e-mobilności
Widzieliście kolejną falę walki z EV?
a to jakas walka jest? po co sie przejmowac czyms co jest pisae pod teze? albo pogladami ludzi uwielbiajacych filmy z zoltymi literkami?

czy ja jadac elektrykiem w celu zakupu 3-go spaliniaka (w cenie kompletu opon do tesli) jestem pro czy kontra elektromobilnosci?

tyle pytan a tak malo odpowiedzi.......