Krucjata przeciwko elektromobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
@AZz Za 10 lat kupią sobie pierwszego BEVa i będą się jarali przyspieszeniami. 😜🤪😎
My będziemy latać wtedy dronami

Ps.
Ja to raczej polecę "na chmurce"
Doświadczyłem tego "komentowania z udawanym politowaniem" np z motocyklem w latach 90tych a kilka lat temu z hulajnogami. :To nawet moja matka twirdziła, że nie wypada aby "poważne" małżeństwo jak dzieci zapychało do "poważnej" roboty na czymś takim.
Ogolnie to tak też bylo z "automatami" , jest z suszarkami na ubrania.
A pewnie było i zamkiem w rozporku? :)

AZz

Zadomawiam się
Co mie Pan tu jakieś herezje... Przecie X to ma i kobita i facet. Chyba, że się redaktor wyparł dzieci ;)
Powiem więcej. Y o ile mi wiadomo jest prawie pusty (tylko 0,38% DNA w komórce) .. :). Dla tego siostra zawsze mi tłumaczyła że jestem półgłówkiem..... ;-). Ja jej odpowiadałem, że zobacz siostra ile Ty DNA zmarnowałaś....;-)))))

Bronek

Pionier e-mobilności
Y ma lepszą jakość od Xa, po warunkiem niestety że to będzie albo Aryjczyk albo Chińczyk.
No coż genetyka genetyką, ale ewolucja też ma swoje prawa.
Np. "Narząd nieużywany zanika" dlatego warto sobie poużywać...choćby rozumu.
Nie ma viagry na niego jeszcze

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak patrzę w lustro i jakieś aryjskie rysy zaczynam u siebie dostrzegać... O wzroście chińczyka nie wspomnę.
Zawsze X to X a mieć takie dwa? To doborowe towarzystwo
https://theblogmocracy.com/famous-people-with-klinefelter-syndrome/
Powiem więcej. Y o ile mi wiadomo jest prawie pusty (tylko 0,38% DNA w komórce) .. :). Dla tego siostra zawsze mi tłumaczyła że jestem półgłówkiem..... ;-). Ja jej odpowiadałem, że zobacz siostra ile Ty DNA zmarnowałaś....;-)))))
A widzisz, teraz już wiem dlaczego lewe jajko jest niżej!!
W nim jest X a w prawym Y (ciężar)

To naprawdę naukowe Forum.

Szatan

Posiadacz elektryka
Ja na to patrze w ten sposób, rozwój aut elektrycznych powinien by wspierany w zrównoważony sposób (dopłaty do stacji ładowania niższy VAT lub zwolnienie za ładowanie elektryków na tych stacjach, dopłaty do samych aut oraz dla osób które posiadają elektryka i panele PV) czyli coś co poniekąd rząd robi już.

Co do aut spalinowych to moim zdaniem wprowadzanie zakazów ich sprzedaży to wariactwo które skończy się tak, że będziemy mieć na drogach zamiast nowych nisko-emisyjnych aut hybrydowych, 20 latki napędzane na ON.

Cena baterii do elektryków cały czas spadały od 10 lat tak by teraz spadek się zatrzymał lub nawet będzie ich cena wzrastać bo rządy niektórych krajów robią nagonkę na ICE i chcą tylko elektryki a podaż nie może nadążyć nad popytem bo cena baterii to wciąż główna wina wysokiej ceny elektryków

solik

Pionier e-mobilności
obserwatorlogistyczny(kropka)pl/2022/02/04/w-polsce-nawet-samochody-elektryczne-szkodza-klimatowi-badanie/