Kto był w Rumuni autem na baterie??

cooler

Pionier e-mobilności
Chciałem zarejestrować się w aplikacji E-Charge /taka zielona ikonka z autem z wtyczką/i za cholerę nie mogę się zarejestrować ,może ktoś coś podpowie? i z jakich aplikacji korzystacie będąc w Rumuni?? mało jest SUC dlatego cos dodatkowego by się przydało.
Parę lat temu dało się zarejestrować tylko jak byłeś w Rumunii i miałeś konto np Googla założone w Rumunii. Inaczej nie dało się zarejestrować.

PabloPN

Posiadacz elektryka
Parę lat temu dało się zarejestrować tylko jak byłeś w Rumunii i miałeś konto np Googla założone w Rumunii. Inaczej nie dało się zarejestrować.
2 lata temu rejestrowalem sie przed wyjazdem jeszcze będąc w Polsce... normalnie na Polskiego maila...

Slavekk_

Posiadacz elektryka
W zeszłym roku trafiłem w RO na sieć ElMotion.
Konto można było założyć tylko na adres Gmailowy. Tzn. teoretycznie na dowolny, ale przy innym niż @gmail.com apka się wykrzaczała. Założyłem i się okazało że w apce można... zmienić swój identyfikator czyli mail.
Zmienilem na swój nie-Gmail i poszło...
Oni jako jedyni mieli ładowarki w Novaci - punkt startowy na Transalpinę od południa.

Ev3

Pionier e-mobilności
Jedyne na co trzeba uważać to zwrócenie uwagi że kraj ten jest na etapie rozbudowy dróg... ruch wahadłowy to czasami jazda jednym pasem przez kilka kilometrów przez co tworzą się na wahadłach spore korki...

Czyli bez zmian od 30 lat....
Mam podobne wspomnienia z 1996 roku....