A nie wiem czemu mi sie ...? To i tak nic , kiedyś pomyliłem imiona i to ranoChyba z Sofii Broneczku![]()
A nie wiem czemu mi sie ...? To i tak nic , kiedyś pomyliłem imiona i to rano
Dobra, o S3XY myślę. Automatyczną zmianę biegów wyłączyłem bo i tak nie działało gdy poprawiałem zaparkowanie, jadąc przód/tył (z drobnymi korektami kierownicy).
Czy ten problem z nieprzełączaniem się na tempomat aktywny jest rozwiązany w S3XY Commander? Jeśli tak, to w jaki sposób? Bo nie planowałem zakupu, ale dla "poprawy" autopilota jestem skłonny zrobić zakup
Ja korzystam tylko z automatycznego wyboru kierunku jazdy po uruchomieniu. Prawie się nie myli. To od zawracania mnie irytuje, bo nie lubię kręcić kołami w miejscu i bardzo często nie zatrzymuję się do zmiany kierunku tylko zmieniam jak jeszcze jadę 1-3 km/h.Dobra, o S3XY myślę. Automatyczną zmianę biegów wyłączyłem bo i tak nie działało gdy poprawiałem zaparkowanie, jadąc przód/tył (z drobnymi korektami kierownicy).
Tak, ale nieCzy ten problem z nieprzełączaniem się na tempomat aktywny jest rozwiązany w S3XY Commander? Jeśli tak, to w jaki sposób? Bo nie planowałem zakupu, ale dla "poprawy" autopilota jestem skłonny zrobić zakup
Polecam jeszcze odblokowanie portu ładowania przy przytrzymaniu klamki. Super sprawa, nie trzeba sięgać po telefon czy wsiadać do środka żeby odblokować z ekranu.Ja akurat commandera kupiłem dla automatycznego wyciszania dźwięków o przekroczeniu prędkości. A potem jeszcze mi się spodobał kick-down (bo jeżdżę na chillu) i kierunki na listwie ledowej.