W dodatku, ze względu na ubezpieczenie pojazdu do wyboru mamy chyba tylko 19,20 i 21”. 18” odpada bo nie ma takich w konfiguracji od producenta.Czytałem, że przez tą śrubkę do mocowania tarczy hamulcowej nie każda felga pasuje. Jakie felgi pasują do tesli (rozstaw śrub)?
Czytałem, że przez tą śrubkę do mocowania tarczy hamulcowej nie każda felga pasuje. Jakie felgi pasują do tesli (rozstaw śrub)?
Czy byłeś zobaczyć auto przed „odbiorem” tego 23 sierpnia? Ja mam zamiar pojechać i zobaczyć auto zanim powiem „potwierdzam, odbieram”, to ze względu na zdarzające się złe spasowania blacharki.U mnie poszło sprawnie:
Przesiadałem się z kilkunastoletniej Toyoty RAV4 (pierwszy właściciel), więc zmiana dla mnie gigantyczna.
- rezerwacja: 11 lipca
- nadanie numeru VIN: 4 sierpnia
- auto przyjechało do Polski: 23 sierpnia
- wysyłka dokumentów do rejestracji: 27 sierpnia
- odbiór: 6 września
Dobry pomysł. Faktycznie elementy nie są idealnie spasowane i taki przegląd przed odbiorem da im czas na zrobienie poprawek przed wydaniem auta. Ja zgłosiłem kilka rzeczy, które zauważyłem już przy odbiorze, w tym zaparowana tylna lampa i smuga wewnątrz przedniej lampy. Spisaliśmy protokół, ale na wymianę muszę zaczekać na części i umówić się na wizytę w serwisie.Czy byłeś zobaczyć auto przed „odbiorem” tego 23 sierpnia? Ja mam zamiar pojechać i zobaczyć auto zanim powiem „potwierdzam, odbieram”, to ze względu na zdarzające się złe spasowania blacharki.