Andrzej dziękuje innemu Andrzejowi za skorzystanie z mojego linku :p
Jusand Posiadacz elektryka 27 Sep 2023 #61 Andrzej dziękuje innemu Andrzejowi za skorzystanie z mojego linku
Vangass Posiadacz elektryka 28 Sep 2023 #62 PortoBis said: Wielkie dzięki za zamówienie z mojego referala dla Zbigniewa a dla kolegi Vangass za podzielenie się dobrocią serca. Click to expand... Dzięki! I u mnie zmiana referala w linku na kolejną osobę @Ddario - powodzenia!.
PortoBis said: Wielkie dzięki za zamówienie z mojego referala dla Zbigniewa a dla kolegi Vangass za podzielenie się dobrocią serca. Click to expand... Dzięki! I u mnie zmiana referala w linku na kolejną osobę @Ddario - powodzenia!.
Gandalf Pionier e-mobilności 29 Sep 2023 #66 Antek_amb said: Z góry dziękuję każdemu, kto skorzysta z mojego refa. Click to expand... No wiadomo, ale to jest wątek do dziękowania z dołu 😂
Antek_amb said: Z góry dziękuję każdemu, kto skorzysta z mojego refa. Click to expand... No wiadomo, ale to jest wątek do dziękowania z dołu 😂
Vangass Posiadacz elektryka 30 Sep 2023 #67 Dziękuję Piotrowi za odbiór YLR. Referal też zapisany i będzie w kolejności do wrzucenia w powiadomienia .
Dziękuję Piotrowi za odbiór YLR. Referal też zapisany i będzie w kolejności do wrzucenia w powiadomienia .
Piotr Posiadacz elektryka 25 Oct 2023 #69 Bronek said: "Niewierny Tomasz" zdradził ICE Dzięki View attachment 13991 Click to expand... Gratulacje 👍
Bronek said: "Niewierny Tomasz" zdradził ICE Dzięki View attachment 13991 Click to expand... Gratulacje 👍
E ELuk Pionier e-mobilności 25 Oct 2023 #70 Gratulacje @Bronek, z mojego referrals jeszcze tu nikt nie skorzystał 🤔🤷🏻♂️😕😀