Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

nabrU

Pionier e-mobilności
Było trochę wątków do naganiania na referale, trochę wstawiania linków z własnymi referalami itp itd. Nie widziałem jednak słowa "dziękuję" napisanego na tym Forum dla kogoś kto zakupił Teslę używając naszego referala.
Czas to zmienić (bo przynależność do społeczności zobowiązuje :sneaky: i trza dawać dobry przykład ;))

Serdecznie dziękuję więc panu Bartoszowi, który zakupił Teslę z mojego polecenia (y) Ja jeszcze nie odebrałem swojej Tesli, a tu taka miła niespodzianka.

KrzysztofFly

Pionier e-mobilności
Było trochę wątków do naganiania na referale, trochę wstawiania linków z własnymi referalami itp itd. Nie widziałem jednak słowa "dziękuję" napisanego na tym Forum dla kogoś kto zakupił Teslę używając naszego referala.
Czas to zmienić (bo przynależność do społeczności zobowiązuje :sneaky: i trza dawać dobry przykład ;))

Serdecznie dziękuję więc panu Bartoszowi, który zakupił Teslę z mojego polecenia (y) Ja jeszcze nie odebrałem swojej Tesli, a tu taka miła niespodzianka.
Bronek niedawno komuś dziękował ;).

Last edited:

nabrU

Pionier e-mobilności
Spoko, nie czytam 100% postów na tym Forum więc mogło mi umknąć.
Jest teraz właściwy wątek na takie coś :)

Last edited:

Michal

Pionier e-mobilności
Dziękuję Michaelowi za zamówienie i odbiór auta z mojego polecenia!

Maruda

Zadomawiam się
Dziękuję Pawłowi który kupił Model 3 i odebrał z mojego polecenia w czerwcu!

Bronek

Pionier e-mobilności
Już dziękowałem gdzieś za skorzystanie?
Ale pojawił się nowy wspaniałomślny przyszły posiadacz tego badziewia, który z jakiś niepojętych powodów chce tym czymś jeździć.
Ale widocznie odpowiedzialność za decyzję chce zwalić na mnie?
Dzięki, a jakby się auto nie sprawdziło, to mogę przyjąć w ramach rozliczenia, za w/w polecenie. :)

Poważnie, to bardzo miłe. Dzięki jeszcze raz.

tempFileForShare_20230813-134236_copy_768x819.jpg

Last edited:

ELuk

Pionier e-mobilności
Ty to Bronek szczęściarz jesteś…😉🙂
Ja to jak @viallos będę dziękował 😂
Pozdrawiam wszyskich obecnych i przyszłych właścicieli aut marki Tesla !!! 👍

Bronek

Pionier e-mobilności
Kurde Bronek podzielił byś się hehehhehe :)
To jeszcze z Trójki zostało. Może doczekam SuC w okolicy? Koszalin by był OK Gdańsk tym bardziej.
Naszą zdupowatość Tesla obnaża idealnie, to po całości Kraju Węgla i Stali Wódy i Konawalii
A lokalnie, czyli Pomorze środkowe zadupiem stoi, też u innych operatorów.

Paweł W

Zadomawiam się
Witam zgromadzonych :) zupelnie niespodziewanie wpadl mi refferal. Bardzo dziękuję panu Tomaszowi za zamowienie modelu Y z mojego polecenia. Przyznam się szczerze, że cieszyłem się jakbym wygrał w totka, aż rodzina patrzyła ze zdziwieniem 🤣 Pozdrawiam Panie Tomaszu, życzę wiele radości z uzytkowania Tesli, a jestem pewien, że tak będzie 💪🥳

Michal

Pionier e-mobilności
Dzisiaj chyba dużo odbiorów, bo wpadły mi punkty za dwa polecenia.
Dziękuję Krzysztofowi i Adamowi za skorzystanie!

Paweł W

Zadomawiam się
Dzisiaj chyba dużo odbiorów, bo wpadły mi punkty za dwa polecenia.
Dziękuję Krzysztofowi i Adamowi za skorzystanie!
Jestem aktualnie w serwisie, wymiana reflektora na gwarancji. Potwierdzam dużą ilość odbiorów, bardzo dużą. Ostatni tydzień to nawet 100 aut dziennie wg pracownika salonu. Pozdrawiam nowych użytkowników 🥳🥳🥳

piotr_ev

Fachowiec
Jestem aktualnie w serwisie, wymiana reflektora na gwarancji. Potwierdzam dużą ilość odbiorów, bardzo dużą. Ostatni tydzień to nawet 100 aut dziennie wg pracownika salonu. Pozdrawiam nowych użytkowników 🥳🥳🥳
Czyli potwierdzasz powiedziane już "Tesla, a potem długo nic" wśród EV ! :)

piotrazz

Fachowiec
Dziękuję Bartoszowi O. za użycie mojego referrala 😎🤟Niech Ci dobrze służy Y 😁

elektryk

Pionier e-mobilności
To by się zgadzało, w sobotę na SuC spotkałem świeżo upieczonego użytkownika i mówił że zadzwonili w piątek, czy by nie przyjechał odebrać w sobotę, wsiadł w pociąg i odebrał :)

Vangass

Fachowiec
To czas i na mnie.
Dziękuję: Wojciechowi, Pawłowi, Mateuszowi, Wojciechowi, Krzysztofowi i Jackowi za zamówienie i odbiór z mojego linka :)

Pozostałej szóstce podziękuję po odbiorze :p

I z racji tego, że suma to 12, a 12 to max poleceń w roku kalendarzowym, to w ramach podziękowania zamienię ref-linka swojego na osoby, która już odebrała.
Szczegóły: https://forum.elektrowoz.pl/threads...i-wysyla-powiadomienia-howto.3806/post-111865