Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

nabrU

Moderator
Było trochę wątków do naganiania na referale, trochę wstawiania linków z własnymi referalami itp itd. Nie widziałem jednak słowa "dziękuję" napisanego na tym Forum dla kogoś kto zakupił Teslę używając naszego referala.
Czas to zmienić (bo przynależność do społeczności zobowiązuje :sneaky: i trza dawać dobry przykład ;))

Serdecznie dziękuję więc panu Bartoszowi, który zakupił Teslę z mojego polecenia (y) Ja jeszcze nie odebrałem swojej Tesli, a tu taka miła niespodzianka.

KrzysztofFly

Moderator
Było trochę wątków do naganiania na referale, trochę wstawiania linków z własnymi referalami itp itd. Nie widziałem jednak słowa "dziękuję" napisanego na tym Forum dla kogoś kto zakupił Teslę używając naszego referala.
Czas to zmienić (bo przynależność do społeczności zobowiązuje :sneaky: i trza dawać dobry przykład ;))

Serdecznie dziękuję więc panu Bartoszowi, który zakupił Teslę z mojego polecenia (y) Ja jeszcze nie odebrałem swojej Tesli, a tu taka miła niespodzianka.
Bronek niedawno komuś dziękował ;).

Last edited:

nabrU

Moderator
Spoko, nie czytam 100% postów na tym Forum więc mogło mi umknąć.
Jest teraz właściwy wątek na takie coś :)

Last edited:

Michal

Moderator
Dziękuję Michaelowi za zamówienie i odbiór auta z mojego polecenia!

Bronek

Pionier e-mobilności
Już dziękowałem gdzieś za skorzystanie?
Ale pojawił się nowy wspaniałomślny przyszły posiadacz tego badziewia, który z jakiś niepojętych powodów chce tym czymś jeździć.
Ale widocznie odpowiedzialność za decyzję chce zwalić na mnie?
Dzięki, a jakby się auto nie sprawdziło, to mogę przyjąć w ramach rozliczenia, za w/w polecenie. :)

Poważnie, to bardzo miłe. Dzięki jeszcze raz.

tempFileForShare_20230813-134236_copy_768x819.jpg

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Kurde Bronek podzielił byś się hehehhehe :)
To jeszcze z Trójki zostało. Może doczekam SuC w okolicy? Koszalin by był OK Gdańsk tym bardziej.
Naszą zdupowatość Tesla obnaża idealnie, to po całości Kraju Węgla i Stali Wódy i Konawalii
A lokalnie, czyli Pomorze środkowe zadupiem stoi, też u innych operatorów.