zadowolony z boosta? warto był czy dałeś 2x w gaz i zacząłeś myśleć w stylu: no fajne, fajne ale na co mi ten kaktus, mogłem wydać na ładowaniePunkty oczywiscie wydalem na glupoty![]()
To jest bardzo dobre pytanie, bo sam się zastanawiam, czy nie wydać na głupotyzadowolony z boosta? warto był czy dałeś 2x w gaz i zacząłeś myśleć w stylu: no fajne, fajne ale na co mi ten kaktus, mogłem wydać na ładowanie![]()
Jestem bardzo zadowolony, o dziwo czytalem ze powyzej 100km/h nie ma wiekszej roznicy a czuje ze jest. Auto stalo sie troche bardziej narowiste, teraz chetniej tylkiem zamiata jak wychodze z zakretu. Ogolnie bardzo dobrze wydane punkcikizadowolony z boosta? warto był czy dałeś 2x w gaz i zacząłeś myśleć w stylu: no fajne, fajne ale na co mi ten kaktus, mogłem wydać na ładowanie![]()
Wczoraj odebrałem Y ... rabat 2k był ale nie dostałem żadnych punktów na swoje konto. Słyszałem jak sprzedawca mówił osobie obok że jak się samemu sobie poleci to jest rabat, ale nie ma punktów tak więc nie warto sobie. 😞Dziękuję @viallos za polecenie samemu sobie TMYLR co zakończyło jego poszukiwania EV u innych marek na obecną chwilę.
Miałem to samo, a pilnie chciałem nabyć BOOST za punkty. Odinstalowałem apke Tesli, zainstalowałem poprzednią wersję i udało mi się odebrać nagrodę za Refferal 😊U mnie w apce "X błąd serwera" w dziale wydawania na głupoty
Dziwne bo u żony na tym samym konci wszystko chodzi. ObaxSamsungi tylko ja mam najnowszą apk 4.24.0-1915
Wczoraj odebrałem Y ... rabat 2k był ale nie dostałem żadnych punktów na swoje konto. Słyszałem jak sprzedawca mówił osobie obok że jak się samemu sobie poleci to jest rabat, ale nie ma punktów tak więc nie warto sobie. 😞
Zdobywaj korzyści lojalnościowe
Obecni właściciele mogą automatycznie uzyskać korzyści lojalnościowe przy zakupie dodatkowych kwalifikujących się produktów marki Tesla przy użyciu tego samego konta Tesla. Nie musisz używać łącza z poleceniem, aby uzyskać korzyści lojalnościowe.
Aby zdobyć korzyści lojalnościowe:
1. Otwórz aplikację Tesla.
2. Dotknij ikony zdjęcia profilowego znajdującej się w prawym górnym rogu.
3. Wybierz opcję „Polecaj i zarabiaj”.
4. Dotknij opcji „Lojalność” na karcie Zarabiaj, aby wyświetlić kwalifikujące się produkty.
5. Kup wybrany produkt Tesla, korzystając z adresu e -mail powiązanego z istniejącymi produktami Tesla.
6. Po złożeniu zamówienia kredyty będą automatycznie wyświetlane jako „oczekujące” w aplikacji Tesla do daty przyznania.
Aby uzyskać korzyści lojalnościowe, użytkownik musi posiadać (lub wcześniej posiadać) kwalifikujący się produkt, a kolejny zakup dodatkowego kwalifikującego się produktu musi zostać dokonany przy użyciu tego samego konta Tesla. Punktów nie można przesyłać między różnymi kontami — nawet jeśli należą do tej samej osoby.
Jeśli istniejący klient spróbuje złożyć zamówienie za pośrednictwem łącza z poleceniem (własnego lub znajomego), nie zakwalifikuje się do korzyści za polecenie dla kupujących, ani osoba polecająca nie zakwalifikuje się do kredytów za polecenie, ponieważ kupujący jest już częścią społeczności Tesla. Zamiast tego klient automatycznie otrzymuje korzyści lojalnościowe związane z zakupionym produktem.
Nie "trza", tylko "trzeba" ;-)Trza czytać warunki...
Od dawna miałem Was zapytać, czy ACCELERATION BOOST jest "wyczuwalny" przy włączonej funkcji "Przyspieszanie z uwzględnieniem przeszkód", która ogranicza moment obrotowy i żeby go poczuć jeździcie na wyłączonej?Jeszcze raz dziękuję Panu Tomaszowi za zamówienie oraz odbiór auta, dzięki czemu w dzień premiery nowej trójki mogłem na otarcie łez uruchomic ACCELERATION BOOST i znowu poczuć się jakbym autko dopuero odebrał. Polecam BOOST, jest spora różnica, ja na nowo przeżywam przyspieszenie i motylki w brzuchu 🥳
Ta funkcja działa chyba tylko przy przyspieszaniu przez Autopilota...czy się mylę?Od dawna miałem Was zapytać, czy ACCELERATION BOOST jest "wyczuwalny" przy włączonej funkcji "Przyspieszanie z uwzględnieniem przeszkód", która ogranicza moment obrotowy i żeby go poczuć jeździcie na wyłączonej?
Nie wyłączyłem tej funkcji odkąd mam autko 🤣 i mimo tego odczuwam sporą różnicę 💪 dziś wyłączę na próbę i dam znaćOna jest niezależna od AC i przy włączonej mocno ogranicza start. Stąd moje pytanie jak sie zachowuje auto z AccBoostem przy włączonej tej funkcji. Czy jest jakakolwiek odczuwalna róznica?
View attachment 13061
Dzięki Bronek, Tak mi chodzi ten boost po głowie dlatego pytam o praktyczne użycie.To funkcja gdy Tesli sie coś wydaje ??? A wydaje je się nie zawsze to co powinno .
MI muliło przy np wskiwaniu na skrzyzowaniu . Nie zawsze ale .... wyłaczyłem od razu . Boost w Trójce czuje sie m/w tydzień , potem normalnieje do czasu jazdy inna Trójką bez boosta.
Ale wczoraj widziałem dwa tunele jak oczy mu wlazły do łba jako pasażerowi przy Dragster mode.
w Sce pewnie lepiej?
S3XY Buttons ma kick down, ale to nie załatwia pozostałych ustawień . Ponowny powrót to Hamulec lub do wyboru nowa jazdaDzięki Bronek, Tak mi chodzi ten boost po głowie dlatego pytam o praktyczne użycie.
Bo, żeby w normalnej nieboostowej tesli przyspieszyć, tak żeby gały weszły, to i tak trzeba jeszcze oprócz:
- wyłączenia przyspieszenia z uwzględnieniem otoczenia
- i włączenia trybu sport
dodatkowo każdorazowo przed jazdą wyłączać asystenta unikania kolizji. Ten skurczybyk za każdym razem się u mnie włącza po uruchomieniu samochodu. Dlatego mam go na najniższym poziomie wykrywania, ale i tak coś tam hamuje.
Dlatego dopytuję o tego boosta. Najlepiej gdyby miał na kierownicy jeden big button "daj czadu" , żeby nie chodzić po menu.
Taaa ... szczególnie jak się klika o 3 w nocy po 500km jeździe żeby nie uciekła fajna cena pod dotację 🫣Trza czytać warunki...