Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

Paweł W

Zadomawiam się
Witam zgromadzonych :) zupelnie niespodziewanie wpadl mi refferal. Bardzo dziękuję panu Tomaszowi za zamowienie modelu Y z mojego polecenia. Przyznam się szczerze, że cieszyłem się jakbym wygrał w totka, aż rodzina patrzyła ze zdziwieniem 🤣 Pozdrawiam Panie Tomaszu, życzę wiele radości z uzytkowania Tesli, a jestem pewien, że tak będzie 💪🥳

Michal

Moderator
Dzisiaj chyba dużo odbiorów, bo wpadły mi punkty za dwa polecenia.
Dziękuję Krzysztofowi i Adamowi za skorzystanie!

Paweł W

Zadomawiam się
Dzisiaj chyba dużo odbiorów, bo wpadły mi punkty za dwa polecenia.
Dziękuję Krzysztofowi i Adamowi za skorzystanie!
Jestem aktualnie w serwisie, wymiana reflektora na gwarancji. Potwierdzam dużą ilość odbiorów, bardzo dużą. Ostatni tydzień to nawet 100 aut dziennie wg pracownika salonu. Pozdrawiam nowych użytkowników 🥳🥳🥳

piotrazz

Posiadacz elektryka
Dziękuję Bartoszowi O. za użycie mojego referrala 😎🤟Niech Ci dobrze służy Y 😁

elektryk

Pionier e-mobilności
Jestem aktualnie w serwisie, wymiana reflektora na gwarancji. Potwierdzam dużą ilość odbiorów, bardzo dużą. Ostatni tydzień to nawet 100 aut dziennie wg pracownika salonu. Pozdrawiam nowych użytkowników 🥳🥳🥳
To by się zgadzało, w sobotę na SuC spotkałem świeżo upieczonego użytkownika i mówił że zadzwonili w piątek, czy by nie przyjechał odebrać w sobotę, wsiadł w pociąg i odebrał :)

Vangass

Posiadacz elektryka
To czas i na mnie.
Dziękuję: Wojciechowi, Pawłowi, Mateuszowi, Wojciechowi, Krzysztofowi i Jackowi za zamówienie i odbiór z mojego linka :)

Pozostałej szóstce podziękuję po odbiorze :p

I z racji tego, że suma to 12, a 12 to max poleceń w roku kalendarzowym, to w ramach podziękowania zamienię ref-linka swojego na osoby, która już odebrała.
Szczegóły: https://forum.elektrowoz.pl/threads...i-wysyla-powiadomienia-howto.3806/post-111865