Ktoś użył twojego referala - podziękuj tutaj

ypl

Pionier e-mobilności
Dzieki Grzeskowi ja mam punkciki a on fajna tesle ! Gratki jeszcze raz !
Punkty oczywiscie wydalem na glupoty :D
Jakie tam głupoty, boost jest super, wprawdzie żona nie używa, ale ja, a jakże.

Bronek

Pionier e-mobilności
Wszystko by bylo dobrze ale...... Janusze będą jeździły Teslami.
Ok. Nic mi nie było do tego? . Gdyby kilku nie bylo z mojego referrala i tu niestety biorę odpowiedzialność na siebie :)
Januszom Dziękuję Serdecznie, a Was proszę o wybaczenie.
Szczegolnie nowemu Januszowi, bo wybral Xsa na swoje utrapienie
:cool:Screenshot_20230907_190914_Tesla_copy_1033x601.jpg

Last edited:

Michal

Pionier e-mobilności
Dziękuję Januszowi za zamówienie i odbiór auta!

Gandalf

Pionier e-mobilności
U mnie nikt jeszcze w nowożytnej edycji nie kliknął, ale i tak z podziękowaniem piszę:
Wielkie dzięki dla Redaktora Naczelnego, BMS, pierwszego swojego imienia za inicjatywę z referalami pod artykułami. To świetny pomysł i niezależnie czy ktoś w nie klika czy nie, to i tak miło być docenionym (może się jeszcze załapię za parę tygodni ;-) )

🙇‍♂️

Michal

Pionier e-mobilności
Dziękuję Krzysztofowi za odebranie auta zamówionego z mojego polecenia!

nabrU

Pionier e-mobilności
Nie wiem czy Marek to Forumowicz czy osoba, która kliknęła na mój link pod artykułem na Elektrowozie ale wielkie dzięki za zamówienie TMY z mojego polecenia (y)

wiktor

Posiadacz elektryka
Jak coś to REF nie działa na nowe zamówienia TH3 póki co

Michal

Pionier e-mobilności
Dziękuję Kacprowi za skorzystanie z mojego polecenia przy zamawianiu odebranego dziś auta.

Bronek

Pionier e-mobilności
Last edited:

nabrU

Pionier e-mobilności
No skąd skoro pierwszy post to zamiast 'Cześć' w odpowiednim wątku, to od razu post z referalem...

• Haha
Reactions: ypl

PortoBis

Zadomawiam się
Wielkie dzięki za zamówienie z mojego referala dla Zbigniewa a dla kolegi Vangass za podzielenie się dobrocią serca.

BeDi

Zadomawiam się
Wszystko by bylo dobrze ale...... Janusze będą jeździły Teslami.
Ok. Nic mi nie było do tego? . Gdyby kilku nie bylo z mojego referrala i tu niestety biorę odpowiedzialność na siebie :)
Januszom Dziękuję Serdecznie, a Was proszę o wybaczenie.
Szczegolnie nowemu Januszowi, bo wybral Xsa na swoje utrapienie
:cool:View attachment 13138
X to utrapienie?
Rozwazam zakup :-()

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak bo ciagle cieszy i i chce się jeźdić. Szuka sie celów jak w motocyklu. np wczoraj mnie poniosło.. Dalem w palnik tak do 250 z ustawiniem Plaid,/kierownica sport zawieszenie sport i najniżej.
Idzie ten SUV jak rakieta, kompletnie nie czuć masy, gabarytow, wiatru, drogi itd... To "utrapienie", bo groźnie, jak nie liczysz się z tym co niektórzy mają za idee fix, czyli spalaniem, zasięgiem i do tego zdrowiem i życiem swoim i innych, o punktach karnych nie wspomnę to bardziej cieszy niż S.ka Plaid, bo tam rywalizujesz. Musisz pakiet dokupić. Plaid S bez pakietu to "obciach" :)
W Xie nie trzeba niczego udowadniać bo to suv rodzinny , ktory większością sportowych ICE pomiata.

Ps Zauwazylem wiele aut z ciemnymi szybami na "naleśnkach", ze spolerami, jak ochoczo mnie wyprzedzają , rycząc wydechem. Co jakiś czas gdy jadę sam, robię im obciach.
10 miesiecy zero problemów po odbiorze.

Last edited: