Kupić czy nie kupić? na 50% vat. TMY LR Cena 240 720 zł

viallos

Pionier e-mobilności
Ja kupiłem 😀 ... a miało być BMW iX1 ... ale CCC. To ile dostaje się za tą cenę jest nie do pobicia na ten moment. Jednak droższe BMW miałoby sporo mniej niż TMY. Mam już VIN i model z Berlina.
To przychodzi z HW3 czy HW4 ... ktoś wie?

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ja kupiłem 😀 ... a miało być BMW iX1 ... ale CCC. To ile dostaje się za tą cenę jest nie do pobicia na ten moment. Jednak droższe BMW miałoby sporo mniej niż TMY. Mam już VIN i model z Berlina.
To przychodzi z HW3 czy HW4 ... ktoś wie?
Gratulacje, cena super!

viallos

Pionier e-mobilności
Generalnie kieruje się w życiu trochę instynktem i uważam że trzeba korzystać z okazji które się nadarzają.
Powiem szczerze że wczoraj po 21 wyjechałem od znajomych w okolicy Łodzi i kierowałem się do Mielna. 'Zatankowałem się' na SUC w Lućmierzu do 78% i po 22 wyjechałem na swoją doskonale znaną trasę. Generalnie mocno się poluźniło więc ciąłem w okolicach 17O non stop i dojechałem na 6% na GW MOP Malankowo o 23:45 ... 30minut przed planowanym czasem. 30min ładowania do 85% .. za dużo bo wystarczy mi jakieś 65% .. ale czekaliśmy na kawę i kanapkę bo północ i zamykali dzień ... wyjechaliśmy ok 00:20 i o 3:05 byliśmy w Mielnie w tym 20min czekania bo droga zablokowana przez transport wiatraków. Dojazd na 23% ... i tak mówię do żony .. jak kupisz to BMW to nie masz szans żeby w takim tempie jechać tą trasę. Jednak Tesla mimo swoich niedociągnięć i wad ma mnóstwo zalet .. prowadzi się fantastycznie i jest super ekonomiczna/wydajna.
Zapytałem .. może jednak ten Y LR? ... który był naszym pierwszym wyborem od jakiegoś czasu. Żona się tylko uśmiechnęła. Wziąłem prysznic i do łóżka .. ale coś mnie natknęło żeby sprawdzić jeszcze Inventory ... no i taka oto okazja ... długo się nie zastanawiałem.
Taka oto historia ;-)

PortoBis

Zadomawiam się
Znowu dzisiaj 15.08.2023. Idzie zwariować....
Pojawił się o godz. 16.43 a znikł 16.50. Kupowanie zajęło komuś 7 minut. Nie jest to rekord ale pogratulować.

Attachments

• 15_08_2023.jpg
    15_08_2023.jpg
    39,8 KB · Liczba wyświetleń: 51
Last edited:

Tuti

Zadomawiam się
Pojawił się o godz. 16.43 a znikł 16.50. Kupowanie zajęło komuś 7 minut. Nie jest to rekord ale pogratulować.
Poza super ceną, dodatkową zaletą jest fakt, że nie trzeba kombinować, coby wziąć dopłatę (w przypadku działalności gospodarczej).
Dobrze, że wcześniej nie było takich ofert, bo "walka" z żoną o białe wnętrze mogłaby doprowadzić do dramatu. 😉

viallos

Pionier e-mobilności
Mam nadzieję ze mojego nie wrzucili jeszcze raz podczas gdy ja sie opalam😎20230815_194043.jpg

viallos

Pionier e-mobilności
Testują rynek i w końcu ktoś się chyba skapnął ze na 50%VAT mogą dużo sprzedać.