tym razem nie wykluczam. Ale bez euforii dla LeafaŁadny leaf do miasta jest do kupienia. Mały przebieg, stan idealny
tym razem nie wykluczam. Ale bez euforii dla LeafaŁadny leaf do miasta jest do kupienia. Mały przebieg, stan idealny
Cholera, znow potrzebuje autko do miasta.
I up za mały. Tym razem tylko do miasta...
Poszedl spaliniak. I coś dla żony jest potrzebne, bo tym czasowo rekwiruje Cupre. A Cupra od czerwca tez bedzie szukala właściciela nowego, bo wymienię na coś większego.
A moze.. e-golf? Ladniejszy niz leafy i zoe. Na dojazdy do pracy w sam raz z bateria 36kwh.Cholera, znow potrzebuje autko do miasta.
I up za mały. Tym razem tylko do miasta...
Poszedl spaliniak. I coś dla żony jest potrzebne, bo tym czasowo rekwiruje Cupre. A Cupra od czerwca tez bedzie szukala właściciela nowego, bo wymienię na coś większego.
Żona Cupre polubiła, ja tez. Ale ja nie widzę wśród nowych satysfakcjonującego mnie auta.No jak Up do miasta za mały, to zostawić żonie Cuprę i sobie coś kupić... Tak chyba prościej niż kupować dwa kolejne EV
Euforię można mieć przy problemach z softem w grupie VAG, przy problemach z ładowarkami w grupie stellantis, w koreańczykach też bywają atrakcje, co kto lubi.tym razem nie wykluczam. Ale bez euforii dla Leafa
Ale auto musi się podobać danej osobie etc, imho podejście czysto praktyczne nie daje szczęścia tutajZa Leafem przemawia ogromna popularność, "rozebranie na części", zaplecze części zamiennych.
Gdzie jest?Ładny leaf do miasta jest do kupienia. Mały przebieg, stan idealny
Jak najbardziej się zgadzam. Jeśli ktoś potrzebuje "woła roboczego" do taniego jeżdżenia - jest w sam raz.Ale auto musi się podobać danej osobie etc, imho podejście czysto praktyczne nie daje szczęścia tutajA Leaf jednak jest dość stara konstrukcja