Kupować, czy nie? Oto jest pytanie...

Ev3

Pionier e-mobilności
Próbowałem dzisiaj zapisać sie na jazdę testowa Ioniq 5N i kiszka - w całej Polsce nie ma 5N do testów, trochę lipa.
Spróbuj w Karliku w Poznaniu.
Fakt, że dawno go nie widziałem, więc może sprzedali, ale pół roku temu miałem N na kilka dni...

leszko2

Zadomawiam się
Próbuj u innego dealera. Testowałem różne modele Hyundai u kilku różnych dealerów bez handlowców na przednim siedzeniu. U jednego wziąłem również auto na weekend, które to dopiero dwudniowe testy zdecydowały, że auta jednak nie wziąłem - choć po pierwszej wstępnej jeździe i dobrej ofercie byłem mocno na tak.
Zakup jedynie po "recenzjach" influenserów czy bajań handlowców jest raczej mało rozsądny.
to co zdecydowało że jednak nie wziąłeś ?

Euronymous

Fachowiec
Nie wziąłem I6 (wyjaśniałem dlaczego w innym wątku), nie I5, którego raczej nie biorę pod uwagę. Natomiast testowałem wszystkie elektryki Hyundai i tu odnosiłem się do kwestii możliwości sprawdzania bez handlowca.

Denton

Nowy na Forum
Spróbuj w Karliku w Poznaniu.
Fakt, że dawno go nie widziałem, więc może sprzedali, ale pół roku temu miałem N na kilka dni...
W Karliku owszem są dostępne ale tylko sprzedaż- dziś jeszcze raz rozmawiałem z infolinia Hyundai Polska i potwierdzono ze nie ma w Polsce dostępnego Ioniq 5N do testów i ze bardzo im przykro. Mnie też jest przykro ale kota w worku nie kupię.
A przy okazji -jak wrażenia po jeździe 5N ?

Ev3

Pionier e-mobilności
W Karliku owszem są dostępne ale tylko sprzedaż- dziś jeszcze raz rozmawiałem z infolinia Hyundai Polska i potwierdzono ze nie ma w Polsce dostępnego Ioniq 5N do testów i ze bardzo im przykro. Mnie też jest przykro ale kota w worku nie kupię.
A przy okazji -jak wrażenia po jeździe 5N ?
Słabe, ale jeździłem wokół komina.
Na torze pewnie byłoby lepiej.
Na drodze to tylko przeszkadzało, sztywne, twarde, z niewygodnym fotelem....

P.S.
Dostałem go do testów przez pomyłkę.