Łączność Premium

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Wczoraj skończyła się łączność premium, podłączyłem router z telefonu. Na szybko wyłapałem, że spotify nie działa. Jakie jeszcze są braki/niedogodności, orientujecie się?
TM3 RWD HL

chess_m

Posiadacz elektryka
Wczoraj skończyła się łączność premium, podłączyłem router z telefonu. Na szybko wyłapałem, że spotify nie działa. Jakie jeszcze są braki/niedogodności, orientujecie się?
TM3 RWD HL
Pewnie wszystko co normalnie wymaga opłacania abonamentu (np Tidal).
Oczywiście możesz wykupić osobny abonament dla usług z których checsz korzystać nie opłacając premium connectivity w tesli.

Ratt

Posiadacz elektryka
Nie jestem pewien bo mam premium cały czas ale zdaje się że nie zobaczysz też "na żywo" informacji o korkach, baru z postępem drogi jak nawigujesz do jakiegoś celu i nie wiem czy działa Google Earth w czasie jazdy. Poza tym nie masz podglądu sentry i to chyba tyle.

A co Netflixem ? Jak się ma łączność premium to też nie trzeba mieć abonamentu w Netflixie ?
trzeba.
W przypadku Spotify i łączności premium w Tesli, to jest wersja darmowa Spotify, czyli z reklamami.

EDIT: darmowa wersja Spotify ma nie mieć reklam - sprawdzę za 4 miesiące, jak mi się roczny abonement w Spotify skończy :)

Last edited: