Łączność Premium

zibizz1

Pionier e-mobilności
Tak Spotify jest w cenie łączności Premium, dziala jak płatne konto ale dostęp do tego konta masz tylko z poziomu samochodu. Nie mozesz sobie odpalać go na innych urządzeniach

pmlody

Pionier e-mobilności
Wczoraj skończyła się łączność premium, podłączyłem router z telefonu. Na szybko wyłapałem, że spotify nie działa. Jakie jeszcze są braki/niedogodności, orientujecie się?
TM3 RWD HL

zibizz1

Pionier e-mobilności
Nic nie mozna instalować(jeszcze, ale może za pare lat się doczekamy) Na FB ludzie uruchamiają przez przeglądarkę i ogladają olimpiade. Są takie strony które można sobie dodać jako ulubione w tesli w zależności co lepiej pasuje:

danielm

Pionier e-mobilności
Serio? Po opłaceniu abonamentu w Tesli nie muszę mieć wykupionego spotify premium, aby słuchać (tylko) w aucie muzyki bez reklam?
Kurde, dobrze wiedzieć. Chyba przepłacam :)
dokładnie tak jest, tylko że musiałbyś ponownie dodać wszystko do playlisty, w dodatku jeszcze 2 lata temu wystarczyło kupić abo na miesiąc, zalogować się do darmowego konta spotify w aucie, i po miesiącu działało z hotspota do czasu aż się wylogowałeś, czyli zawsze.

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Tak Spotify jest w cenie łączności Premium, dziala jak płatne konto ale dostęp do tego konta masz tylko z poziomu samochodu. Nie mozesz sobie odpalać go na innych urządzeniach
W środę 31.07 opłaciłem łączność premium, 35zeta, z konta zeszło. Auto 2 dni nie używane, a dzisiaj przejażdżka i spotify nie działa. Tylko jakiś kod QR wyświetla się.

zibizz1

Pionier e-mobilności
W środę 31.07 opłaciłem łączność premium, 35zeta, z konta zeszło. Auto 2 dni nie używane, a dzisiaj przejażdżka i spotify nie działa. Tylko jakiś kod QR wyświetla się.
Przeczytaj co tam jest napisane obok qr kodu i czy czasem nie ma tam przycisku, pewnie rozwiąże to twoj problem