Ładowanie na SuC oraz ceny

boa

Pionier e-mobilności
Taaaa będziemy mieć taki - tylko z numerem 20. Kiedy nie wiem - jestem optymistą :)
Czy to wychodzi wprost z arytmetyki na bazie liczby sprzedanych tesli w PL, że tak mało SuC w PL czy to jakaś bardziej polityka firmy po prostu?

nabrU

Moderator
Czy to wychodzi wprost z arytmetyki na bazie liczby sprzedanych tesli w PL, że tak mało SuC w PL czy to jakaś bardziej polityka firmy po prostu?

Ja to myślę, że to raczej polityka państwa ;), a dokładniej sektora energetycznego... Było już sporo na ten temat na Forum.

refi1234

Posiadacz elektryka
SuC suc-kiem ale miło zaskoczyły mnie ceny na SuC w Holandii w nieco ponad tydzien temu gdy tam sie ładowałem. Cena za szybkie ładowanie jak u mnie w domu z gniazdka AC, więc nalałem do pełna :)
Nic tylko podróżować po Europie.

IMG_0290.jpg

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Jako użyszkodnik "innego samochodu" nie widzę w apce Tesla żadnego SuC w PL, bo nie są dla mnie dostępne.
A jeżeli nie widzę też w SRB, BiH, MNE, NMK, Al to ich tam nie ma czy są niedostępne dla nonTesla?

inter

Pionier e-mobilności
Jako użyszkodnik "innego samochodu" nie widzę w apce Tesla żadnego SuC w PL, bo nie są dla mnie dostępne.
A jeżeli nie widzę też w SRB, BiH, MNE, NMK, Al to ich tam nie ma czy są niedostępne dla nonTesla?
Są niedostepne dla nie Tesli. Większość dostępnych to na zachodzie Europy.

nabrU

Moderator

Najnowsze dyskusje