mm-tesla
Posiadacz elektryka
W instrukcji obsługi jest tabelka.Witam. Mam w garażu gniazdo siłowe 16A. Czy jak podepnę do tego Wall Connectora gen 3 to będzie 22kw maksymalne czy 11kw? Bo 22kw chyba tylko przy 32A?
W instrukcji obsługi jest tabelka.Witam. Mam w garażu gniazdo siłowe 16A. Czy jak podepnę do tego Wall Connectora gen 3 to będzie 22kw maksymalne czy 11kw? Bo 22kw chyba tylko przy 32A?
16A * 230 V * 3 = 11 kW.Witam. Mam w garażu gniazdo siłowe 16A. Czy jak podepnę do tego Wall Connectora gen 3 to będzie 22kw maksymalne czy 11kw? Bo 22kw chyba tylko przy 32A?
Ja trzymam go cały czas wpiętego i limit mam ustawiony na 80%.a propo ładowania w garażu z gniazdka. Czy powinno się ładować codziennie baterie do 80% z gniazdka ? Jade do pracy, wracam, mam np 76% i laduje ze zwykłego gniazdka do 80% dzień w dzień , czy trzymać się ładowania 20-80% raz na tydzień.
No właśnie, pytanie co jest lepsze do baterii, ładować codziennie po pare kWh na gniazdku powoli, czy raz ale 20/30% do 80%Ja trzymam go cały czas wpiętego i limit mam ustawiony na 80%.